• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 24 Mart 2021 10:24

Başkanımıza Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Başkanımıza Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
Fraport TAV Antalyaspor Başkanımız Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı. Günün ilk ziyaretini Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar gerçekleştirdi.

Fraport TAV Antalyaspor Başkanımız Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı. Günün ilk ziyaretini Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar gerçekleştirdi. Başkanımız Mustafa Yılmaz’a iade-i ziyarette bulunmak için Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelen Bahar, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayici ve iş insanları ile bir araya geldiğini, Antalyaspor’umuza maddi katkı anlamında destek verilmesi için çalışma yaptıklarını, bu katkının da en kısa sürede kulübümüze kazandırılacağını ifade etti.

EKMEN VE GÜRBOĞA’NIN ZİYARETİ

Günün ikinci ziyaretini Antalyaspor Kulübü Derneği eski başkanlarından Atilla Ekmen yaptı. Antalyaspor’umuzun geçmişi ve bu günü üzerine yapılan sohbetin ardından, Uluslararası Eğitim ve Okul Sporları Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Gürboğa ve Endonezya’dan gelen konuklarını ağırlayan Başkanımız Mustafa Yılmaz, Endonezya ile Antalyaspor’un içinde bulunduğu sportif ilişkiler ve sponsorluk projeleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

MEDYANIN ÖNEMLİ İSİMLERİNİ AĞIRLADI

Başkanımızın bugünkü ziyaretçileri arasında Antalya medyasının önemli isimleri de vardı. Demirören Haber Ajansı (DHA) Antalya Bölge Temsilcisi Salih Uçar ve ekibi ile Antalyaspor’umuz üzerine sohbet gerçekleştiren ve gündemi değerlendiren Başkanımız Mustafa Yılmaz, Hürriyet Akdeniz Bölge Temsilcisi Salim Uzun ve gazeteci Ceren Deniz’e de Antalyaspor’umuzun hedefleri ve vizyonunu anlattı. ALSE Genel Müdürü Doğan Balakan ile Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar’ı da konuk eden Başkanımız, kulübümüze maddi ve manevi değer kazandıracak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

SON ZİYARETLER GÜNDÜZ, AY VE KÜÇÜK’TEN

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz ve Başkan Yardımcısı Ali Ay da Başkanımız Mustafa Yılmaz’ın bugünkü ziyaretçileri arasındaydı. Günün son ziyaretini gazeteciler Yalçın Küçük ve Aykut Sülekgerçekleştirdi. Başkanımıza hayırlı olsun dileklerini ileten konukları, Antalyaspor’umuz için üzerlerine düşen görev varsa, destek vermekten kaçınmayacaklarını belirtti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.