• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2020 09:20

Batı Antalya İstişare Toplantıları….

Batı Antalya İstişare Toplantıları….
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı Batı Antalya’da Finike ve Kumluca ilçelerinde incelemelerde bulundular...
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı Batı Antalya’da Finike ve Kumluca ilçelerinde incelemelerde bulundular, açılışlara katıldılar ve Kumluca Ticaret Odasında toplantı yaparak turizmi tarımı ve ticareti konuştular.

ATAY USLU: BATI ANTALYA’NIN TARIMDA, TURİZMDE VE TİCARETTE MARKA GÜCÜNÜ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Atay Uslu, Batı Antalya’nın butik turizm, organik tarım konseptinde ilerlediğini anlatarak şunları söyledi; “Akıllı arılarla, faydalı böceklerle biyolojik mücadele ile organik tarım üretimine devam ediyoruz, destekliyoruz. Tarımı daha da gelişmesi için hem farklı destek konseptleri üzerinde çalışıyoruz, hem de sulama konusunda alt yapıyı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Batı Antalya'nın turizm konsepti de butik turizm, doğa kültür tarih turizmidir.

Batı Antalya’da ziraat odalarımız ticaret ve sanayi odalarımız, ticaret borsamız, esnaf odalarımız sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte tarım ve turizmde marka gücümüzü arttırmak pazarımızı çeşitlendirmek için güçlü bir işbirliği içindeyiz. Bu işbirliğine destek veren Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’ya teşekkür ediyorum, milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Antalyamızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum.

TÜM ANTALYA PROJELERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Antalya Milletvekili Atay Uslu yaptığı değerlendirmede; meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, yerel yöneticiler ile iki gün süresince yerinde incelemeler yaptık, değerlendirmelerde bulunduk, yatırımları yerinde inceledik.

HEM ANTALYA HEM İÇ ANADOLU ULAŞIMI KOLAYLAŞIYOR 

Özellikle Kemer-Kumluca-Finike yolumuzda çalışmalar hızlandı. Kumluca- Finike-Elmalı yolunda çalışmalarımız hızlandı. Önümüzdeki günlerde inşallah Kaş-Kasaba-Gömbe-Elmalı yolunda da çalışmalara başlayacağız. Yine bölgede Kumluca'da Karaöz’de balıkçı barınağı, Adrasan’da tekne yanaşma yeri projelerini yakından takip ediyoruz.

BUTİK TURİZM ORGANİK TARIM MARKASI  İLE HEDEF 2023

2023’de yollarımızla, deniz yapılarımızla ve Batı Antalya Havalimanıyla, alt yapısı güçlenecek bölgemizde, Sufi Yolu, Likya Yolu güzergahlarıyla butik turizm konseptini; barajlar, göletler, kapalı devre sulama sistemleri ile sağlıklı üretim konseptiyle organik tarım konseptini markalaştıracağız.

Atay Uslu ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı ilçe meslek odaları temsilcileri ve yöneticiler ile zeytin sıkma fabrikası açılışına katıldılar, Kumluca Ticaret Odasında toplantı yaptılar, Finike’de Eroğlu Nuri Camii  inşaatını incelediler, Lymra Antik Kentini, tarihi Kafi Baba Tekkesinde  yapılacak çalışmaları değerlendirdiler ve  portakal bahçelerinde incelemelerde bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.