Beşiktaş’ın kadrosu ışıl ışıl parlıyor

  • SUR YAPIIIIIII
Beşiktaş, UEFA’ya listelerin bildirileceği son günde tarihi bir operasyona imza atarak, Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Miralem Pjanic’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Barcelona’dan yıldız oyuncu almak kolay değildir fakat Katalan ekibinde bitmek bilmeyen Messi krizi ve ekonomik kriz derken Pjanic transferi fırsata dönüştü. Şampiyonlar Ligi faktörünü de işin içine katıp Pjanic'ten de olumlu yanıt gelince transfer tereyağından kıl çekercesine sonlanmış oldu. Bu arada Pjanic Türkiye’ye de yabancı değil, sosyal medya platformu İnstagram’dan yayın yapan bazı Türk sanatçıların yayınına Türkçe yorumlar yapmışlığı da var. Beşiktaş’ın kurmuş olduğu bu kadro, Ghezzal, Rosier, Batshuayi derken Türkiye Süper Ligi’nin çok üstünde.  
Ver 150 bin euroyu döv istediğini!
Bu yazımla birlikte Galatasaraylı Marcao hakkındaki 3. yazım olacak. Galatasaray, Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Brezilyalı oyuncusu Marcao'ya 150 bin euro para cezası verildiğini açıkladı. Ben dahil herkes Marcao sürecinin nasıl olacağını beklerken bu karar ceza mı ödül mü? Anlamış değilim. Çok fazla uzatmadan Galatasaray’da futbolcu dövmenin tarifesini açıklayayım. Kapıyı 150 bin eurodan açıyorsun, eğer teknik adam ya da başkanı falan da dövmek isterseniz bu fiyat tarifesi daha da yükselebiliyor. Bu yazım için hiç kızmayın Galatasaraylılar durum tam da bahsettiğim gibi. Siz, yönetim ve teknik heyet olarak bu duruma sessiz kalıp para cezasıyla işi geçiştirirseniz sıra size de gelir merak etmeyin. Galatasaray futbolculardan daha büyüktür ve kimse vazgeçilmez de değildir. 
Çaykur Rizespor’un derdi ne?
Rizespor’la Galatasaray arasında yaşanan Oğulcan Çağlayan transferi nedeniyle sular bir türlü durulmadı. Cimbom, Oğulcan için Rizespor’un talep ettiği ücreti kulübün hesabına yatırdı. Rizespor da bunu sosyal medya hesabından ‘ÖDENDİ’ şeklinde duyurdu. Sonra ne olduysa o paylaşım silinip, aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar yayınlandı. Karadeniz ekibinin tek başarısı nedir? Galatasaray’la uğraşmak mı? Bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirip taraftarı tahrik etmeye gerek var mı?  Süper Lig’in 8. haftasında Rizespor ve Galatasaray Rize’de karşı karşıya gelecek.  Bu maçta yaşanacak herhangi bir olumsuz durumda bunun sorumlusu kim olacak? İki kulübe de tavsiyem artık taraftarı tahrik eden bu paylaşımlardan vazgeçmeleri.

YUSUF POLAT
Twitter: @yusufpolat3675 
İnstagram: @yusufpolat3675
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.