• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 27 Eylül 2021 14:15

Böcek’ten randevu bekliyor

Böcek’ten randevu bekliyor
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten bir buçuk aydır randevu cevabı beklediklerini ancak yanıt alamadıklarından yakınan BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, Türkiye’de siyaset anlayışının ikiye bölündüğünü söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Murat Barış, partilerinin 2021 yılının ilk yarısında en çok üye kaydı yapan 4. Parti konumunda olduğunu söyledi. 

BBP Antalya İl Başkanı olarak atanması ile kolları sıvayarak çalışmalara başladıklarını dile getiren Murat Barış, bu kapsamda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtirken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten randevu isteyeli bir buçuk ay olmasına karşın henüz randevu alamadıklarını kaydetti.

ERDOĞAN VE DESTİCİ GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ABD’de bir araya gelmesi Türkiye gündemine oturmuştu. İl Başkanı Murat Barış, “Sayın Genel Başkanımız da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte ABD’ye gitti. Açılış sonrasında çekilen bir fotoğraf karesi. Bir ziyaret ya da baş başa yapılan bir görüşme değil” dedi.

YAZICIOĞLU’NUN PARTİSİNDE BULUŞALIM

“28 yıllık bir parti olarak siyasi duruşumuz ve toplum dinamiklerine bakışımız hiç değişmedi” diyen İl Başkanı Murat Barış, “Biz milletimizin istikbali ve devletimizin istiklalini önceleyen bir siyasi partiyiz. Biz, Türk Bayrağı altında yaşama iradesi gösteren her vatandaşımızın hizmetindeyiz ve siyaseti bu ölçülerde yapmayı sürdüreceğiz. Antalya bölgemizde de, üye kaydı çalışmalarımıza başladık ve tüm Antalyalı hemşerilerimizi teşkilatlarımıza üye olmaya, ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisinde omuz omuza siyaset yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP’Lİ BELEDİYELER AYRI TELDEN ÇALDI

Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını olan Manavgat yangınına da değinen BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, belediyelerin ayrı telden çaldığını belirtirken bu konuda tek yetkilinin AFAD olduğunu kaydetti. Barış, “Yangında Devletimiz tüm gücüyle yangın yerinde olmuş, bölgeye yardım yağdırılmış kısaca herkes seferber olmuştur. Fakat üzülerek ifade ederim ki yangını ve afeti yönetme ve yardım surecinde, ciddi sıkıntılar ve koordinasyon eksikliği yaşanmıştır. İşin içine siyaset girmiştir. Her kurum kendine göre siyasi görüşüne göre hareket etmeye kalkışmıştır. Büyükşehir Belediyesi ayrı telden, Manavgat Belediyesi ayrı telden hareket etmiştir. Halbuki afet sürecinde tek yetkili kurum AFAD ‘dır. AFAD’ ın partisi siyaseti olmaz. Manavgat Yangınındaki yaşananlardan ders çıkartılmalıdır. Afet sürecine siyaset karışmış afet üzerinden çıkarcılık ve oy devşirme yoluna gidilmiştir. Bu durumu kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.

ELMALI’DA SİYASET İKİYE BÖLÜNDÜ

Elmalı güreşlerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı diye protokolün ikiye ayrıldığını ileri süren BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, “İçinde bulunduğumuz siyasi yapı Millet-Cumhur ittifakı olarak ikiye bölünmüş durumdadır. Elmalı Belediye Başkanı, Millet ittifakının adayı olarak seçildiği için güreş etkinliğinde protokol düzeni hiçe sayılmış ve CHP, İYİ Parti, HDP, SP ve DP’liler protokolü̈ kendi aralarında paylaşmış diğer sporsever protokol üyeleri maalesef dışarıda kalmıştır” dedi.


Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.