• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2021 10:13

BTP Manavgat’ta değişim

BTP Manavgat’ta değişim
Bağımsız Türkiye Partisi Manavgat ilçe teşkilatı Matso konferans salonunda 8.olağan kongresini gerçekleştirdi.

Bağımsız Türkiye Partisi Manavgat ilçe teşkilatı Matso konferans salonunda 8.olağan kongresini gerçekleştirdi.

BTP’nin Antalya ilçelerinin içinde en aktif olarak çalışan teşkilatı ve İlçe Başkanı Ahmet Yitmez yapılan kongrede yeniden aday olmadı.Kongreye BTP Antalya il yönetimi ve diğer ilçelerin ilçe başkanları hazır bulunurken İlçe Başkanlığına daha önce İlçe başkan yardımcığı görevinde bulunan Hüseyin Kocaakca tek liste galinde aday olarak katıldı.Tek aday olarak gidilen seçimde Hüseyin Kocaakca tüm delegelerin oylarının tamamını alarak İlçe Başkanı seçildi.

BTP Manavgat ilçe başkanlığını 7 yıl aktif ve başarılı bir çalışma ile sürdüren Ahmet Yitmez yaptığı konuşmada “BTP bu ülkenin kurtuluş reçetesidir. Çözümü olan tek partidir. Genel başkanımız Hüseyin Baş bey ile Milli Ekonomi Modelini iktidara taşıyarak bu milleti çözümle buluşturacağız”  dedi. Ardından İlçe başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı ilçe yönetimine teşekkür eden Yitmez, ilçe başkanlığına aday olmadığını belirtirken “Ancak bu kararın bir bırakma kararı değil daha büyük işlere büyük sorumluluklara başlama kararıdır. BTP Antalya İl başkanlığı seçimlerinde Antalya İl başkanlığına aday olduğum için bu kutsal görevi devrediyorum” dedi.

Ahmet Yitmez BTP ilçe Başkanlığına yeni seçilen Hüseyin Kocaakca’nın elini kaldırarak tebrik etti. Aynı zamanda partisinin Antalya İl teşkilat başkanıda olan Ahmet Yitmez kongrerenin hayırlı olmanı dileyerek konuşmasını tamamladı. BTP Manavgat ilçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Kocaakca’nın yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Kocaakca, Davut Göral, Ömer Yitmez, Durmuş Öztürk, Sabit Şen, Murat Yıldız, Orhan Dallı, Ayşe Sular ve Orhan Kanat.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.