• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 02 Ekim 2023 11:25

“Bu ışıltılı hayatı biz seçmedik”

“Bu ışıltılı hayatı biz seçmedik”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Lokman Atasoy yanında bir diğer Başkan Danışmanı Cem Oğuz ile birlikte VIP bir araçta çektikleri  fotoğrafı paylaşıp altına “Bu ışıltılı hayatı biz seçmedik” yazınca eleştirilerin hedefi haline geldi.

Paylaşılan fotoğraf, lüks bir araç içinde keyif yaparken çekilmişti. Ancak altına yazdıkları mesaj, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Atasoy, “Bu ışıltılı hayatı biz seçmedik” ifadesiyle, lüks yaşam tarzlarının mecburiyetten kaynaklandığını ima etti.

Sosyal medya kullanıcıları, bu paylaşımın büyükşehir belediye başkan danışmanları için uygun olmadığını ve kamu görevlilerinin daha mütevazı bir tavır sergilemeleri gerektiğini savundular. Paylaşımın, halkın yaşadığı ekonomik zorluklar göz önüne alındığında duyarsız bir mesaj taşıdığına dikkat çekildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak bu tür sosyal medya paylaşımları, kamu görevlilerinin imajını olumsuz etkilerken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e de zarar veriyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK