• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 30 Haziran 2021 10:41

“Bu Kirli Sistem İçinde Çocuklarımız Harcanmamalı”

“Bu Kirli Sistem İçinde Çocuklarımız Harcanmamalı”
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya'da yaşanan çocuk istismarıyla ilgili sert konuştu: “Türkiye'de herkes adalet sisteminden şikayetçi. Çocuklarımızın bu kirli sistem içerisinde harcanmasına kesinlikle izin vermemeliyiz.”

Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunun altını çizenİYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Ancak bu yaşanan son istismar olayı da net olarak gösterdi ki ülkemizde her konuda büyük yanlışlar yaşanıyor. Neredeyse her gün farklı bir facia ile uyanıyoruz. Antalya’da 6 ve 9 yaşlarındaki iki kardeş, anneleri, üvey babaları ve akrabaları tarafından sürekli istismara maruz bırakılıyorlar. Çocuklar bu istismarı resmediyor, yani kendilerine yapılan cinsel saldırıyı çiziyor. Sonra da bu yüz karası insanlar serbest bırakılıyor. Olacak şey değil.Bu insanlar nasıl serbest bırakabilir? Anlamak mümkün değil” dedi

 

TAM BİR İNSANLIK AYIBI

Yaşanan üzücü olayın tam bir insanlık ayıbı olduğunu ifade eden Mehmet Başaran, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Birilerinin harekete geçerek hukuk sistemimizin doğru dürüst çalışmasını sağlaması gerekiyor. Türkiye'de herkes adalet sisteminden şikayetçi.Çocuklarımızın bu kirli sistem içerisinde harcanmasına kesinlikle izin vermemeliyiz.

Bu yüzden mağduriyet yaşayan çocuklarımızla ilgili karar acilen geri alınmalıdır” diye konuştu.Başaran, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar’sözünden hareketle,geleceğin teminatı olan çocukların sonuna kadar yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.