• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ekim 2020 12:29

Çağlar’dan başkent çıkarması

Çağlar’dan başkent çıkarması
Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, kentimizde faaliyet gösteren galerici ve emlakçı esnaflarının sorunlarının çözümü için Ankara’da bir dizi temasta bulundu.

Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, kentimizde faaliyet gösteren galerici ve emlakçı esnaflarının sorunlarının çözümü için Ankara’da bir dizi temasta bulundu.

 

Başkan Çağlar’ın Ankara’daki ziyaretlerin ilk durağı Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü oldu. Burada Genel Müdür Necmettin Erkan ile görüşen Çağlar, hem emlak hem de galericilik sektörlerini ele alan yeni düzenlemelerin ortaya çıkardığı sorunları dile getirdi. Yönetmeliklerle birlikte ortaya çıkan sorunların çözümü konusunda Erkan ile fikir alışverişinde bulunan Çağlar, sorunların çözümü konusunda olumlu yanıtlar aldığını belirtti.

 

Çağlar’ın ikinci durağıysa Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cevat Akgönüllü oldu. Daire Başkanı Akgönüllü ile oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Çağlar Antalya’daki sektör esnaflarının yaşadığı sıkıntıları ve çözüm önerilerini aktardı. Akgönüllü’nde sorunları teker teker not aldığını belirten Çağlar, kendilerine gösterilen ilgi ve alaka için Bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Başkan Çağlar’ın başkentteki son adresiyse MHP genel merkezi oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu’na sorunlarını ileten Çağlar, araçların pahalılığından, internet sitelerinden, lise mezuniyetinden, yetki belgesi gibi birçok konuyu karşılıklı olarak istişare etti.

 

İlgi ve alakalarından dolayı Vahapoğlu’na teşekkür eden Çağlar, Ankara temaslarına nokta koyarken “Bu can bu bedende olduğu sürece mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm arayacağım” açıklamasında bulundu. kooperatif olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ve hedeflerine yönelik anlatımlarda bulundu. Çağlar, “Kooperatif olarak galericilerimize ve emlakçılarımıza yönelik hizmet vermekteyiz. Onların yaşadığı sıkıntılara aşmak için gayret gösteriyoruz. Antalya’mıza yeni bir galericiler sitesi kazandırmak için yerel yönetimlerimizle işbirliği içinde çalışıyoruz. İnşallah, esnaflarımızın sorunlarını sizlerin de destekleriyle ortadan kaldıracağız” dedi.
Mehmet ÖZCAN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.