• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 02 Haziran 2020 14:10

Camilerde Dezenfektan Sürüyor

Camilerde Dezenfektan Sürüyor
Koronavirüs salgını kapsamında uzun süre cemaatle ibadete kapatılan camiler geçen hafta kılınan cuma namazı ile yeniden ibadete açıldı.

Koronavirüs salgını kapsamında uzun süre cemaatle ibadete kapatılan camiler geçen hafta kılınan cuma namazı ile yeniden ibadete açıldı. Aksu Belediyesi camilerde dezenfektan işlemleri yaparak ibadethaneleri virüse karşı koruyor.

74 gün ibadete kapalı olan camiler 29 Mayıs günü kılınan cuma namazı ile yeniden ibadete açıldı. Alınan karara göre camilerde sadece öğlen ve ikindi namazları cemaatle kılınıyor, diğer vakitlerde vatandaşlar bireysel olarak namaz kılabiliyor. Cuma namazları ise belirlenen camilerin avlularında ve belirlenen açık alanlarda kılınabiliyor. Cami ve mescitlerin yeniden ibadete açılmasıyla bu alanlarda virüse karşı tedbir almaya başlayan Aksu Belediyesi camilerde düzenli olarak dezenfektan işlemi yapıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.