• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 15 Nisan 2021 11:03

Çeyrek Asırlık Sorun Çözüldü

Çeyrek Asırlık Sorun Çözüldü
Antalya’da nakliyeci esnafının çeyrek asırlık durak sorunu çözüme kavuştu. Duraklarına kavuşan esnaflar beklentilerinin karşılık bulmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Antalya’da nakliyeci esnafının çeyrek asırlık durak sorunu çözüme kavuştu. Duraklarına kavuşan esnaflar beklentilerinin karşılık bulmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Nakliyeci esnafının en büyük dileği gerçek oldu. Yıllardır şehir içinde araçlarını park edecek yer bulamayan, başlarını bir çatı altına sokamayan nakliyeciler için düğmeye basan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik kısa sürede nakliyecilerin durak beklentisini sonuçlandırdı. Artık kendilerine ait bir durakları olduğunu belirten nakliyeci esnafıysa halinden oldukça memnun gözüküyor.

“Günden güne güçleniyoruz”
Eski Sanayi2 No’lu Nakliye Durağı Başkanı Seçim Çoşkun, “Daha önce burada derme çatma bir şekilde çalışıyorduk. Esnaflarımız dağınıktı, bir düzenimiz yoktu. Yazın sıcakta, kışın soğukta çadır altında evlerimize ekmek götürmek için bekliyorduk. Öncesinden bir birliğimiz yoktu. Şimdi yeni yeni bir birlik içine girdik ve aile olduk. Durak talebimiz 1992’den bu yana vardı. Onca yıldır talebimiz karşılık bulmamıştı. Artık kafamızın üzerinde bir damımız oldu. İnşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Niyazi Başkanımız her zaman ‘Güçlü oda güçlü esnaf’ diyordu. Kendisi bizlerin yanında olduğu için bizler de günden güne güçleniyoruz. Bizlerin yanında olduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“Güçlü, oda, güçlü esnaf”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özçelik ise şöyle konuştu:
“Göreve gelmeden önce odamız faaliyet alanı içinde bulunan tüm esnaflarımıza gece-gündüz demeden çalışacağımızı, sorunları birlikte aşacağımızı söylemiştik. Bugün verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Nakliyeci esnafımızın uzun yıllardır çözüm bekleyen sorunu için elimizi taşın altına koyduk. Esnaflarımızın yıllardır karşılanmayan bir beklentisini yerine getirmiş olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve ‘Güçlü oda, güçlü esnaf’ sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. ”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.