• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 12 Ekim 2023 15:14

CHP’de kazanan kim?

CHP’de kazanan kim?

CHP Antalya İl Başkanlığı seçimi geride kalırken Nail Kamacı ile Nuri Cengiz yarışırken sandıktan başkan olarak çıkan isim Nail Kamacı oldu.

Kongreden ziyade kongre öncesi ve sonrası siyasi kulislerde konuşulmaya devam ederken “Kazanan kim?” sorusu soruluyor.

Nail Kamacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in desteğini aldığı dillendirilirken Nuri Cengiz’in ise Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından desteklendiği ifade ediliyordu.

Devir teslim töreni gerçekleşirken Nail Kamacı il başkanlığı koltuğuna oturdu.

Devir teslim töreninde ise fotoğraflar yine çok konuşuluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sanki bir zafer kazanmış edası ile en önde durmasına dikkat çekilirken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ise Nail Kamacı ile yan yana durmaya özen gösterdiğine dikkat çekildi.

Devir teslim töreninin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal sosyal medyasından birlik ve beraberlik mesajı verirken “CHP Antalya İl Başkanlığı’mızda düzenlenen il başkanlığı devir teslim törenine katıldık. Göreve seçilen İl Başkanımız Nail Kamacı ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha kutluyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partimiz için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partimizin İl Başkanlığına seçilen Nail Kamacı için düzenlenen devir teslim törenine katıldık. İl Başkanlığı görevini layığıyla yerine getiren Nuri Cengiz Başkanımıza bugüne kadar şehrimize ve partimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bu onurlu bayrağı devralan Nail Kamacı Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Hep birlikte, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yaşanan gelişmeler Muhittin Böcek ile Ümit Uysal’ın tebrik fotoğraflarına da yansırken CHP İl Başkanlığı’na seçilen Nail Kamacı’nın Muhittin Böcek ile olan samimi duruşu dikkat çekti.

Haber: Yalçın KÜÇÜK