• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 29 Ekim 2020 12:47

CHP Kepez'den Konvoylu Kutlama

CHP Kepez'den Konvoylu Kutlama
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü Kepez’de coşkuyla kutlandı. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Masal Park’tan başlayan konvoyla Kepez Halkı’nı selamlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü Kepez’de coşkuyla kutlandı. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Masal Park’tan başlayan konvoyla Kepez Halkı’nı selamlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümünü Kepez Halkıyla coşkuyla kutladı. Masal Park’tan başlayan konvoyla Başkan Kurnaz, Türk Bayrakları ile halkı selamlayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Arabalarla başlayan konvoya vatandaşlarda alkışlar ve Türk Bayrakları ile eşlik etti. Başkan Kurnaz,  vatandaşlara ve çocuklara Türk Bayrağı armağan etti. 
BU COŞKU HİÇ BİTMEYECEK!
 CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz yaptığı açıklamada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümünü Kepezli hemşerilerimizle birlikte kutladık. Düzenlediğimiz konvoyla Kepez sokaklarında hemşerilerimizi selamladık ve bayram coşkusunu birlikte yaşadık. Kepezli hemşerilerimiz de bizlere alkışlar ve Türk Bayrakları ile eşlik etti. Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşları olarak bizler,  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize armağan ettiği demokrasiyi, özgürlüğü ve çağdaş yaşamı dünyayla buluşturan Cumhuriyeti’mizi sonsuza dek yaşatmaya kararlıyız. Bu coşku hiç bitmeyecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.