ÇOK SUSUNCA ÇOK KONUŞTU

  • SUR YAPIIIIIII

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş durdu durdu adeta salvo yaptı.

Eeee süre uzayınca konu birikince malzeme de çok çıkıyor tabi.

İnsan nereden başlayacağını şaşırıyor.

Bir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesinin AK Parti’ye geçmek için hazır olduğunu mu yazalım yoksa Muhittin Böcek’e nasıl saydırdığından mı?

Yoksa, öğrencilerin yurt sorunu olmadığı yönündeki söylemlerine mi değinelim?

Antalya’da yüzde 21 olan oy oranlarını nasıl yüzde 47’ye çıkardıklarına mı yoksa trafiğin nasıl kitlendiğine değindiğine mi?

Altın Portakal Film Festivali ile ilgili neler söyledi Tamer Karadağlı’ya nasıl sahip çıktı?

Muhittin Böcek’e sorduğu sorulara mı değinelim yoksa Atatürk Devlet Hastanesi eski adıyla SSK’nın nasıl ve ne zaman tadilata alınacağına mı?

Anlayacağınız konu çoktu soru çoktu cevap çoktu…

Adeta ‘Şehr-i Emin benim’ dedi ve ekledi ‘Meclisten alınan borçlanma yetkisi için Bakanlık onay vermeden bizden görüş alıyor.’

Antalya ile ilgili her konuda görüşlerine başvurulduğunun altını kalın bir şekilde çizen Ethem Taş, 4 yıldır görevde olduğunu hatırlattı ve CHP’de 3, İYİ Parti’de 3 il başkanı değiştiğini söyledi.

Tramvay parasının hazır olmasına ve 2 yıl öncesi bitmesi gerektiğine vurgu yapan Ethem Taş, ‘para nereye harcandı?’ açıklansın diye sordu.

Asat ile birlikte 700 milyon liranın üzerinde Muhittin Böcek’in kredi kullandığını kaydeden İl Başkanı Taş, 700 milyon liralık hizmeti ise göremediklerini söyledi.

Toplantı sonunda Muhittin Böcek’in adeta iki tarafı da idare ettiğini sözlerine ekleyen İbrahim Ethem Taş, “Bize geliyor geçiyorum diyor, diğer tarafa gidiyor geçerim bak ha diyor. Bu şekilde iki tarafı da idare ediyor” dedi.

Manavgat yangını sonrasında yapılan evlerle ilgili mağdur olan vatandaşların zorla borçlandırılmadığını ve bunun muhalefetin bir algı operasyonu olduğunu söyleyen Taş, vatandaşlara verilecek evlerin maliyetinin yarısının devlet tarafından karşılandığını kalan yarısının ise 2 yıl ödemesiz kira öder gibi vatandaşın ödeyeceğini kaydetti.

Şu anda CHP’den 5 puan önde olduklarını da sözlerine ekleyen Taş, CHP, İYİ Parti ve HDP bloğundan dolayı seçimleri kaybettiklerini kaydetti. 

Antalya’nın en büyük sorunu olan trafiğin de bir an evvel çözümlenmesini isteyen Taş, trafiğin işin içinden çıkılmaz bir hal aldığını ifade etti.

Narenciye bahçesi ile ilgili söylemi ise çok enteresandı doğrusu.

Malum bazı iddialar ortaya atılmış ve Ethem Taş da bazı açıklamalarda bulunmuştu. Sonrasında ise Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü sosyal medya paylaşımı ile iddiaları yalanlamıştı.

Yani bir nevi AK Parti İl Başkanı Ethem Taş’ı da yalanlamıştı.

Başkan Taş, Antalya’nın bu konuda devre dışı kaldığını söylerken Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün konu ile yakından ilgilendiğini açıkladı.

O zaman ben de sorarım madem Antalya Vakıflar Bölge Müdürü devre dışı bırakılıyor o zaman o koltukta halen neden oturuyor?

Altın Portakal Film Festivali belki de tarihteki en kötü festival olarak tarihe geçmiştir.

Festival filmlerinin değil de Tamer Karadağlı’nın hareketinin konuşuluyor olması da yine festival yönetiminin pr eksikliğinden başka bir şeydeğildir.

Aslına bakılırsa yazılacak konu çok da ne yazsak bişeyleri eksik yazacağız yani unutacağız.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş o kadar uzun zamandır sessizdi ki!..

Şimdi sessizliğini bir bozdu pir bozdu.

Söylediklerini Antalya siyaseti ile ilgilenenler baya bir konuşur gibi duruyor.

Bu arada çürümeye yüz tutan ve özelleştirme kapsamındaki EXPO alanı film platosu olmak üzere.

Alan ile ilgili hazırlanan proje bakanlığa sunulmuş ve yatırımcı 4 kez gelip yerinde inceleme yapmış. Yani kararlı duruşunu ortaya koymuşlar. 

Bu arada yine ölü yatırım olarak görülen hipodrom konusunda da konuştu Ethem Taş. Yerli ve yabancı büyük yatırımcılar ile görüşüldüğünü belirtip Antalya’ya daha fazla nasıl faydalı olunabilir kısmında görüşüldüğünü söyledi.

Eleştirilerden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de nasibini alırken personel maaşlarının dahi zor ödendiğini belirtirken ‘satacak arsa mı kalmadı?’ diye sordu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.