• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 29 Ocak 2024 13:23

'Dar gelirliye proje yok'

'Dar gelirliye proje yok'

Son günlerde siyasi partili belediye başkan adaylarının seçim kampanyaları kapsamında halkın arasına katılması, birçok vatandaşı memnun ettiği gibi, birçok sorun ve beklentinin de gündeme getirdi.

 

DAR GELİRLİYE YÖNELİK PROJE YOK

Dar gelirli emekli, öğrenci, memur, asgari ücretli ve yetim aileler gibi toplumun çeşitli kesimlerinden gelen tepkilerde, adayların ilk ziyaretlerini genellikle maddi durumu iyi olan kesimlere yaptıkları ve bu kesimlere öncelik tanıdıkları belirtiliyor. Bu durum, bazı vatandaşlarda "bizim sorunlarımız da önemli" gibi bir duygu oluşturuyor.

EKONOMİK ZORLUKLARI GÖRMÜYORLAR

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucusu Cengiz Kul, günlük yaşamlarında karşılaştıkları ekonomik zorlukları dile getirerek, geçim sıkıntısı, artan enflasyon ve yüksek kira fiyatları gibi sorunlara dikkat çekti. Cengiz Kul, ""Ekmek 10 TL oldu, ne yaparız nasıl ederiz?" diye sorarken endişelerini dile getirdi.

ADİL BİR YÖNETİM TALEBİ

Cengiz Kul, adaletin ve eşitliğin toplumun her kesimine uygulanması gerektiğini savundu. "Bir kesim zenginleşirken bir kesim fakirleşiyorsa, o ülkede adalet bitmiştir" sözlerini hatırlatan Kul, adil bir yönetim istediklerini ve seçimlerde bu yönde bir değişiklik beklediklerini vurguladı.

BAĞIMSIZ ADAYLARA DESTEK ÇAĞRISI

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucusu Cengiz Kul, "Bu noktada, dar gelirli vatandaşlar, siyasi partilere değil, bağımsız adaylara yönelmeye karar vermiş durumda. Bağımsız adayların, partizan politikaların dışında, halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklanabileceklerine inanan vatandaşlar, bu şekilde daha etkili ve adaletli bir yönetim beklentisi içindeler" ifadelerini kullandı.

Cengiz Kul, seçim öncesi ve sonrasında bağımsız adaylara destek verme çağrısında bulundu. Kul, "Halkın sorunlarına kulak veren, çözüm odaklı projeler sunan ve adil bir yönetim anlayışını benimseyen bağımsız adaylar, dar gelirli kesimin güvenini kazanmak adına önemli bir fırsata sahiptir" dedi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK