DEĞİŞEN DÜNYA DENGESİNDE TÜRKİYE

  • SUR YAPIIIIIII

Gelecekle ilgili insanların her birinin kendilerine göre hesapları ve hedefleri vardır. Bazen yardım alarak, bazen yardım almadan insanlar gelecek hedeflerine ulaşma çabası ve gayreti içerisinde olurlar. Biliyoruz ki toplumlarda insanlar gibi doğar, gelişir, büyür, hedeflerine ulaşmak için uğraşır ve sonunda bu dünya hayatından ayrılır giderler. Lakin bazı toplumlar vardır ki onlar küllerinden yeniden doğar,içinde bulunduğumuz Türk toplumu küllerinden yeniden doğan toplumlardan biridir. Geçmişimizden kopartılıp tarihimizi iyi bilemez hale geldiğimiz için bugünü yaşayanlar olarak bizler geçmişimizi ve geçmiş tarihimizi batılıların dilinden ve yazdıkları tarihten öğreniyoruz.

Önümüzdeki günler insanlığın geleceği ile ilgili değişik senaryoların ortaya konulduğu ve insanlığın hayrına düşünmeyenlerin gelecek hesapları yaptığı günler olarak gözüküyor. Dünyanın Jandarmalığını yapan Amerika'nın elinden gücünü alıp Çine yönlendirmek isteyenlerin varlığını ekranlarda anlatıp duruyorlar.

Aslında güç tarih boyunca zaman zaman el değiştirir. Gelecek hesabı yapan ve geleceklerini de çok kalabalık nüfusa sahip Çin üzerinden dünyaya kabullendirmeye çalışan bir grup şeytani kapitalist aklın varlığı ortadadır. Lakin şunu unutmamamız gerekiyor her şeyi yoktan var edenin izni olmaksızın yaprak bile kıpırdamaz. Bütün bu olayları şeytani aklın hesabı olarak kabul edecek olursakYüce Yaratıcıyı ve Yüce Yaratıcının her şey üzerindeki hakimiyetini unutmuş oluruz.

Geçmiş tarihte Çin Seddi Çinlilerin ülkesine Türklerin girmemesi için yapılmıştır diye söylense de aslında Çin Seddi, Çinlilerin dünyaya yayılmasına engel olmak için, o günkü Egemengüçler tarafından Çinliler eliyleyaptırıldığını düşünüyorum. Ve onları durdurmaya güç yetirebilen tek millette Türklerdir. Tarih tekerrür edecek gibi görünüyor,Çinlileri kendi hedeflerine ulaşmak için görenler, aynı zamanda dünyanın ikinci Kutbu için Türkleri hesap etmekten uzak duramayacaklardır. Tarih boyunca Çinlilerin karşısında durabilen ve onların dünyada sınırsız dolaşım hakkını kısıtlayabilen tek milletTürklerdir. Gelecektarihi yazmaya çalışanların bunu unutmadığını ve bizlerin de bunuunutmaması gerektiğini hatırlatırım.Geçmişte ve günümüzde Amerika ve Rusya gibi dünyayı iki kutup üzerine şekillendirmek isteyenlerin gelecekte Çin ve Türkiye üzerinden dünyayı şekillendirmeye çalışacakları ortadadır.

Toplumolarak bizlerin şeytani aklın hizmetinden ziyade Yüce Yaratıcının kural ve prensipleri ile hareket eden, hak ve adalet ölçüsüyle insanlara ve insanlığa hizmet edebilen bir toplumolursak,işte o zaman hem Müslüman ülkeleri hem de Türk Cumhuriyetlerini bir arayatoplama kabiliyetimizi yaşar ve yaşatabiliriz.Önümüzdebiraz zahmetli ve zor günlerin bizleri beklediğini unutmayıp, bugünleri birlik ve beraberlik içerisinde, hem kendi toplumumuz hem de Dünya insanlığı içinumut olacak bir şekilde kucaklamamız gerektiği ortadadır.

Şunu iyi bilmeliyiz ki doğumlar her zaman için sancılıdır fakat doğumdan sonraki aşama çok daha önemlidir.Bunun için toplum olarak elbirliğiyle geleceğimizi yazmak ve şekillendirmek bizlerin elindedir. Yeniden büyük Türkiye içinve şeytani akla köle olmadan yaşayabilen insanlık için hep birlikte gayret etmeli, birlik ve beraberliğimizi ülkemizin dışındakilerin menfaatine peşkeş çekmemeliyiz.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.