• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 09 Ocak 2024 12:03

Değişim devam ediyor

Değişim devam ediyor

31 Mart seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de değişim sürüyor. İYİ Parti Antalya İl teşkilatında divanda da değişime gidildi.

Eski divanda 21 kalemde görevlendirme yapılırken yeni divanda 22 kalemde görevlendirme yapılırken bazı başkanlıkların kaldırıldığı, bazı başkanlıkların birleştirildiği bazılarının da yeni eklendiği görüldü.

Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanlığı ve Seçim İşleri Başkanlığı birleştirilierken Hukuk ve Seçim İşleri Politikaları Başkanı Ahmet Burak Özmen oldu. Ortadoğu Politikaları Başkanlığı, Kalkınma Politikaları Başkanlığı, Siyaset Akademisi Başkanlığı ve STK İlişkileri Başkanlığı'nın kaldırıldığı görüldü.

Yeni divan şöyle oluştu: Siyasi İşler Başkanı Alper Arıkan, İl Sekreteri Veysel Altıntaş, Teşkilat Başkanı M. Hanifi Yılmaz, İl Muhasibi Elvan Aslandoğan, Kurumsal İlişkiler Başkanı Yusuf Esen, Hukuk ve Seçim İşleri Politikaları Başkanı Ahmet Burak Özmen, Uluslararası İlişkiler Başkanı Ayşe Kula, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı İbrahim Yavuz, Göç Politikaları Başkanı Denizhan Berkmen, Yerel Yönetimler Başkanı Harun Öztürk, Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü İbrahim Erol, Ekonomi Politikaları Başkanı Yüksel Özdemir, Sanayi ve Teknoloji Politikaları Başkanı Emre Köken, Araştırma ve Veri Yönetimi Başkanı Cemal Barbaros, Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Dilek Aydın, Eğitim Politikaları Başkanı Sibel Dursun, Toplumsal Politikalar Başkanı Adnan Özdere, Kadın Politikaları Başkanı Canan Özdemir Karataş, Şehircilik Politikaları ve Afet Yönetimi Başkanı Ahmet Necati Kuz, Parti İçi Eğitim Başkanı Gamze Aferin Demirbağ ve Sağlık Politikaları Başkanı Zafer Erk.

Diğer yandan İYİ Parti Kepez ve Manavgat İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleşti. Kepez İlçe Başkanlığı görevine Sadullah Kabakuşak ve Manavgat İlçe Başkanlığı'na Esma Kara atandı.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK