• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 07 Mart 2021 13:27

Demir'den Kadınlar Günü Mesajı

Demir'den Kadınlar Günü Mesajı
Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah DEMİR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilgili olarak yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah DEMİR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilgili olarak yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah DEMİR ; “Kadınlarımız hayatımızın en özel varlıklarıdır. Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız. Bu dünyadaki hiçbir canlı bir kadın kadar güçlü değildir. Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafiflemesine, paylaşılmasına ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır. Kadınların, toplum yaşamında daha aktif yer alması, o ülkenin gelişmişliğinin göstergesidir. Ulu Önder Atatürk, kadının siyasi yaşama dahil olmasına büyük önem vererek bu hakları, Avrupa’nın bazı ülkelerinden daha önce Türk Kadınına vermiştir. “dedi

 

Demir ; “Peygamber Efendimiz (S.A.V)"En hayırlınız ailesine en iyi olandır. Biliniz ki kadınlar Allah'ın bize teslim ettiği emanetlerdir." Demiştir. Ayrıca Kadınlara karşı son derece nazik ve anlayışlıydı. Kırılmamalarına dikkat ederdi. Hatta bir seferinde kadınları camdan yapılmış şişeye benzetmişti. Kadınlara şiddet kullanan erkekleri ikaz etmiş ve bunun anlayışla karşılanamayacağını belirtmişti. "Kadınları dövmeyin, hakaret etmeyin, bu konuda beni esas alın, ben hayatım boyunca hiçbir kadına el kaldırmadım" buyurarak bu husustaki hassasiyetini ortaya koymuştur.” Şeklinde konuştu.

 

Hayatımızın her anında yanımızda olan Kadınlarımızın Kıymetini bilmeliyiz diyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah DEMİR  “Bu yüksek düşünce, Türk kadınının gurur kaynağı olmuştur. Millet olarak annelerimizden başlayarak hayatımızdaki bütün kadınlara verdiğimiz değerin asla azalmaması ve yükseltilmesi gerekir. Bunu başaramamış ve kadınlarına gerçek değeri verememiş toplumlarda hem sosyal, hem ahlaki açıdan çöküşler başlar. Kadınlarımız daha fazla kent ve siyasi yönetiminde ve toplum hayatında söz sahibi olması gerekiyor. Gelecek Partisi olarak bu bilinciyle hareket etmeye özen gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz. Ülkemizin ve Antalyamızın geleceğine yön verecek projelerimizin oluşturulmasında her zaman kadınlarımızdan destek almaya devam edeceğiz. “ şeklinde konuştu.

 

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah DEMİR  son olarak : “Hayatımızın her alanında büyük özveri ve emek gösteren Kadınların elinin değdiği her yerin, yapılan her işin daha güzel olacağı inancımızla bu ülkenin Mehmetçiklerini dünyaya getiren binlerce onurlu şehit anası başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutluyor, toplumun dinamizmi olan kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. “ dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.