• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 25 Ekim 2024 10:52

Derbinin hakem raporu

Derbinin hakem raporu

Alanyaspor Antalyaspor karşılaşması, 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00'da Alanya Oba Stadyumu'nda oynanacak ve bu zorlu mücadelede düdük, deneyimli hakem Yasin Kol'da olacak.

Trabzon bölgesi hakemi olan 36 yaşındaki Yasin Kol, bugüne kadar 179 karşılaşmada görev aldı. 180. maçına çıkacak olan Kol, bu sezon Süper Lig’de birçok kritik mücadelede yer aldı. Son olarak 5 Ekim'de Başakşehir ile Kayserispor arasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçta görev yapan hakem, iki takıma da eşit bir yönetim sergileyerek dikkat çekmişti.

Antalyaspor ve Alanyaspor, ligde rekabeti yüksek olan Antalya derbisinde karşı karşıya gelecek.  Hem Alanyaspor hem de Antalyaspor, bu önemli karşılaşmada alacakları puanlarla ligde üst sıralara tırmanma hedefindeler. 

ANTALYASPOR MAĞLUP OLMADI

Hakem Yasin Kol bugüne kadar Antalyaspor’un 9 maçını yönetirken Antalyaspor bu maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi. Antalyaspor hakem Yasin Kol’un yönettiği 9 maçta 4 galibiyet ve 5 de beraberlik alırken toplamda 17 puan almayı bildi.

ALANYASPOR 10 PUAN TOPLADI

Trabzon bölgesi hakemi olan Yasin Kol, Alanyaspor’un 5 maçını yönetirken Alanyaspor bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı. Alanyaspor Yasin Kol’un yönettiği maçlardan 10 puan çıkartabildi. 

Haber: Yalçın KÜÇÜK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.