ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 11:19

Dere'ye önemli görev

Dere'ye önemli görev

Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanvekili oldu.

 Adlıhan Dere, Ankara'da gerçekleştirilen ve Bendevi Palandöken'in yeniden Genel Başkan seçildiği Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Kurulu'nda kurulunda yönetim kurulu üyesi seçilmişti. Dere, TESK yönetim kurulunun görev bölümünü yapıldığı ilk toplantıda Genel Başkanvekilliği görevine getirildi. Dere'ye sosyal medyadan destek mesajları yağarken Adlıhan Dere kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Bursa’da yapılan TESK Yönetim Kurulu toplantısında başta Genel Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin teveccühleriyle TESK Genel Başkan Vekilliği görevine seçildim. TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken  başta olmak üzere beni bu göreve layık gören tüm yönetim kurulu üyelerimize ve ayrıca bizleri gönülden destekleyen birlik ve federasyon başkanlarımıza teşekkür ediyor, toplantımızın tüm esnaf ve sanatkar camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Rabbim bizlere çıktığımız bu yolda görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin. Bundan sonraki süreçte de esnaf ve sanatkarlarımızı Antalya’da olduğu gibi Ankara’da ve tüm Türkiye’de de en iyi şekilde temsil edecek, esnafa hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz İnşallah" ifadelerine yer verdi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK