• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 04 Haziran 2020 17:07

DEVA'da İbre Satıcı'ya Döndü

DEVA'da İbre Satıcı'ya Döndü
Genel Başkanlığını Ali BABACAN'ın yaptığı DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı için Genel Merkez Kurucular Kurulu listesinde de yer alan Mustafa Satıcı ön plana çıktı.
.Genel Başkanlığını Ali BABACAN'ın yaptığı DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı için Genel Merkez Kurucular Kurulu listesinde de yer alan Mustafa Satıcı ön plana çıktı.

Daha önce Kepez Belediyespor eski Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ismi gündeme gelirken bu ismin Genel Merkez bazında 'Olur' almadığı ve yeni arayışa girildiği ifade edildi. Bu kapsamda aynı zamanda DEVA Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu listesinde de yer alan Bati İhracatçılar Birliği (BAİB) eski Başkanı Mustafa Satıcı ismi ön plana çıktı.

Satıcı'nın DEVA Partisi Antalya İl Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Mustafa Satıcı da daha önce AK Parti saflarında siyaset yapmış ve  AK Parti'den Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.