• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 18 Şubat 2021 11:17

DEVA Konyaaltı Sosyal Sorumluluk

DEVA Konyaaltı Sosyal Sorumluluk
Deva Konyaaltı İlçe Teşkilatı, sağlık çalışmaları kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Konyaaltı’nın çocukları sağlıklı gülümseyecek

 

Deva Konyaaltı İlçe Teşkilatı, sağlık çalışmaları kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. İlçe yönetici diş hekimi Ahmet Göktaş, köylerdeki maddi durumu yetersiz çocuklara ücretsiz diş taraması ve tedavi uygulayacak

Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, İl Başkan Yardımcısı/Sağlık Politikaları Başkanı Tayfun Ayan, İl Sosyal Politikalar Başkanı Nuray Özkul, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaçar, Konyaaltı İlçe Sekreteri Banu Kayadelen, Konyaaltı Hukuk ve Adalet Başkanı Umut Recep Döner, Konyaaltı Dijital Dönüşüm Başkanı Hakan Akar ile birlikte Deva Partisi Konyaaltı İlçe Yöneticisi diş hekimi Ahmet Göktaş’ı kliniğinde ziyaret etti.

SORUNLARI TESPİT EDİYORUZ

İlçe yapılanması ve çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Şafak Çelik, ekonomiden, sağlığa kadar her alanda uzman kadrolarla yola çıktıklarını söyledi. Çelik, “Hastane ve doktorlara erişimin sağlandığı ama tedavi olmanın, ilaca erişimin ve finansal sürdürülebilirliğin giderek zorlaştığı, hizmet verenin ve alanın memnun olmadığı bir sağlık sistemi oluşmaya başladı. Konyaaltı ilçemizde de sağlık alanında sorunları tespit ediyoruz” dedi.

İLK HEDEF 500 ÇOCUK

Çelik’in ardından söz alan DEVA Konyaaltı ilçe yöneticisi diş hekimi Dr. Ahmet Göktaş, diş hekimi arkadaşlarıyla Konyaaltı kırsalındaki maddi durumu yetersiz çocuklara ücretsiz diş taraması ve tedavi projesini yakın zamanda hayata geçireceklerini söyledi. Bu çalışmayı DEVA Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın sosyal sorumluluk projesi olarak uygulayacaklarını belirten Göktaş, “Hedefimiz ilk etapta kırsaldaki 500 öğrencinin taramasını yapmak ve onlara sağlıklı gülüş kazandırmak. Bu öğrenciler içinden maddi durumu yetersiz olanların tüm diş tedavilerini de ücretsiz yapacağız” dedi.

PROJELER DEVAM EDECEK

Bunun sadece bir başlangıç olacağını söyleyen diş hekimi Ahmet Göktaş, “İlerleyen zamanda DEVA Konyaaltı olarak farklı alanlarda sağlık projelerini hayata geçirebiliriz” dedi. Göktaş’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, “Bölgedeki muhtarlarla görüşerek çocukları belirleyeceğiz. Ve o çocukları belirli aralıklarla Ahmet beyin kliniğine getirerek ücretsiz diş taraması yaptıracağız. Sosyal sorumluluk projelerimiz sürecek” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.