• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 15:21

DEVA Partisi Başkanını Buldu!

DEVA Partisi Başkanını Buldu!
Ali Babacan'ın liderliğinde kurulan DEVA Partisi'nde il ve ilçelerde kuruluş süreci devam ediyor. 9 Mart'tan bu yana Antalya İl Başkanı atanmazken o ismin...
Ali Babacan'ın liderliğinde kurulan DEVA Partisi'nde il ve ilçelerde kuruluş süreci devam ediyor. 9 Mart'tan bu yana Antalya İl Başkanı atanmazken o ismin Kepez Belediyespor eski Başkanı Ahmet Ünlüoğlu olduğu ifade ediliyor.

9 Mart tarihinde kurularak siyasi hayatına başlayan Deva Partisi'nde kurucular kurulu listesinde Antalya'dan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Eski Başkanı Mustafa Satıcı ve Mustafa Uçak yer almıştı.

Gelinen noktada DEVA  Partisi'nin Antalya İl Başkanı'nın kim olacağı merak edilirken o ismin 10 yıldır sürdürdüğü Kepez Belediyespor Başkanlığından 6 Haziran 2019 tarihinde istifa eden Ahmet Ünlüoğlu olduğu ifade edildi.

Ahmet Ünlüoğlu adının bayramdan hemen sonra açıklanacağı belirtilirken en kısa sürede de Antalya teşkilatının kurulacağı ve bu isimlerin AK Parti ile MHP tabanlı olacağı dile getiriliyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.