• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 02 Ağustos 2022 13:26

‘Efsane’ turnuva HayatPark’ta başladı

‘Efsane’ turnuva HayatPark’ta başladı
Antalya Spor Dostları Derneği’nin Antalyaspor’un efsane isimleri anısına her yıl gerçekleştirdiği ayak tenisi turnuvası, bu yıl Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla HayatPark’ta Oral Yenigün anısına düzenleniyor.

Antalya Spor Dostları Derneği’nin Antalyaspor’un efsane isimleri anısına her yıl gerçekleştirdiği ayak tenisi turnuvası, bu yıl Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla HayatPark’ta Oral Yenigün anısına düzenleniyor.

Antalya Spor Dostları Derneği tarafından her yıl düzenlenen ayak tenisi turnuvası bu yıl 7’inci kez düzenleniyor. Antalyaspor forması altında efsaneleşen isimler adına düzenlenen turnuva, bu yıl Oral Yenigün anısına gerçekleştiriliyor. Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla HayatPark’ta düzenlenen organizasyonun açılış seremonisinde turnuvaya katılan bütün takımlar, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor’da forma giymiş eski futbolcular, Antalya Spor Dostları Derneği temsilcileri, Oral Yenigün’ün ailesi, sevenleri ve turnuvayı izlemek için gelen izleyiciler hazır bulundu. Seremoninin ardından, Efsaneler Karması maçıyla başlama vuruşu yapılan turnuva 12 gün boyunca devam edecek. Antalyaspor’un, kentin en önemli değerlerinde olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, böyle anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Esen, Antalyaspor Efsaneleri'nin isimlerini her daim yaşatacaklarını belirtti.

BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR

Seremonide kısa bir konuşma yapan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor’a emek vermiş isimleri bir arada görmekten mutlu olduğunu söyledi. Vefa’nın İstanbul’da bir semt ama Antalya’da bir gelenek olduğunu vurgulayan Çetin, “Bu turnuvaya Oral Yenigün adının verilmesi de bunun en güzel örneğidir. Büyük bir camia olmak bunu gerektirir. Turnuvada emeği geçen başta Antalya Spor Dostları Derneği yönetimi başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen Konyaaltı Belediye Başkanı, meslektaşım Sayın Semih Esen’e de şükranlarımı sunuyorum. Turnuvaya katılan bütün sporculara başarılar diliyor, daha yüksek ve gür sesle, En büyük Antalyaspor diyorum’’ dedi.

AMİGO MİLOŞ YİNE COŞTURDU

Eşinin adının böyle bir turnuva ile yaşatılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Oral Yenigün’ün eşi Harika Yenigün, büyük bir duygu yoğunluğu yaşadığını ifade etti. Kendilerini yalnız bırakmayan Antalyaspor Efsaneleri’ne teşekkür eden Yenigün, “Eşim, iyi ki sizler gibi arkadaşlar, dostlar edinmiş. Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen’e, Antalyaspor Başkanımız Aziz Çetin’e, Sancar Biçikçi Hocama ve katılan herkese teşekkür ederim’’ dedi. Oral Yenigün’ün çok değerli bir arkadaşı oluğunu, kendisinin gollerinden sonra Antalyaspor tribünlerini ayağa kaldırdıklarını söyleyen Recep Güler (Amigo Miloş) ise, “Aramızdan erken ayrıldı. Allah rahmet eylesin’’ dedi. Miloş’un, konuşmasının sonunda başlattığı ‘’Antalyamız sen çok yaşa’’ tezahüratına eşlik eden sporcular ve seyirciler renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.