• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 13 Temmuz 2021 15:45

Eğlence meraklıları Dino Park’ta

Eğlence meraklıları Dino Park’ta
Antalya’nın eğlence denilince akla gelen güzide yerlerinden Dino Park, pandemi kısıtlamaları sonrası doğa ile iç içe açık havada ailesi ve sevdikleri ile keyifli anlar yaşamak isteyenlerin uğrak mekânı oldu.

Antalya’nın eğlence denilince akla gelen güzide yerlerinden Dino Park, pandemi kısıtlamaları sonrası doğa ile iç içe açık havada ailesi ve sevdikleri ile keyifli anlar yaşamak isteyenlerin uğrak mekânı oldu.

 Maksimum seviyede koruma

Pandemi nedeniyle konulan yasakların sona ermesi ile birlikte turizmin başkenti Antalya, hem yurt içinden hem de yurt dışından ziyaretçilerin akınına uğruyor. Eğlenmek ve tatil yapmak için kente akın eden vatandaşların tercihleri arasında Kemer Göynük’te bulunan Dinopark en ön sıralarda geliyor. Pandemi döneminde hem çalışanları hem de ziyaretçileri maksimum seviyede koruyarak Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanan Dinopark, kapalı ortamlardan uzak durmayı tercih edenler için uygun bir tercih olarak görülüyor. 

Açık havada sağlık açısından son derece güvenli bir şekilde gezme imkânı bulan ziyaretçiler nesilleri tükenmiş dinozorların büyüsüne kapılırken aynı zamanda eğlence parkurları ve çeşitli aktivitelerle de keyifli anlar yaşıyor. Çocuklar için tasarlanmış oyun alanları ve aktiviteler ile eğlencenin doruğuna çıktığı Dino Park’a gelen herkes mutlu ayrılıyor. 

Tesisin genel koordinatörü Feride Uygur misafirlerin ilgisinden çok memnun olduklarını ve tesiste uygulanan tedbirlerin zorunluluktan ziyade vicdanı bir sorumluluk olduğunun özellikle altını çiziyor. Türkiye’de ilk ve tek olan Dino Park Hijyen, güven ve eğlencenin bir arada bulunduğu nadir tema parklardan biridir. 

Dino parkı ziyaret eden misafirlerin doğa içerisinde keyifli ve kaliteli vakit geçirmeleri büyük önem arz etmektedir, misafirlerimiz güvenli turizm sertifikasına sahip olan Dinopark’ta bu ayrıcalıktan yararlanabilsinler diye hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadık. Hijyen koşullarına son derece dikkat ediyoruz. 

Misafirlerimizi; günümüzden milyonlarca yıl önce nesli tükenmiş dinozorların, gerçeğine uygun birebir boyutlarda üretilmiş maketlerinin yer aldığı Dino Park’ta sesleri ile bakışları ile gerçeğini andıran dinozorlarımızla tarihe yolculuğa çıkarıyoruz. 

Bununla birlikte misafirlerimiz; birden fazla parkurda eğlence, havuz kullanımı, Dino restoran da lezzet ile buluşup, Gül bahçemizde bulunan fotoğraf köşelerinde günü ölümsüzleştiriyorlar ”  diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.