• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 10 Haziran 2021 12:59

Erkan Eyibil 5 Yıllık İmza Attı

Erkan Eyibil 5 Yıllık İmza Attı
Antalyaspor, Ümit Milli Futbolcu Erkan Eyibil ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Ümit Milli Futbolcu Erkan Eyibil ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcunun Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkan Fesih Tamince ve Yönetim Kurulu ÜyesiSami Güral katıldı. AsbaşkanTamince, Erkan Eyibil’inAntalyaspor’a hayırlı olmasını dileyerek “5 yıllık sözleşme imzaladık. Başarılı olacağına inanıyoruz. Genç futbolcularımızla birlikte yeni transferlerimizin de katılımıyla güçlü bir Antalyaspor yaratacağız” dedi.

GELECEK VAAD EDEN BİR İSİM

Yönetim Kurulu Üyesi Sami Güral ise gelecek vaad eden Ümit Milli Takım futbolcusu Erkan Eyibil'i teknik direktör Ersun Yanal'ın da isteği üzerine transfer ettiklerini söyledi. Güral, “Erkan’ı Antalyaspor forması altındaki performansıyla A Milli Takımımıza göndermeyi diliyoruz. Takımımızın şartları doğrultusunda en iyi işleri yapmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz” diye konuştu.

GENÇLERE DEĞER VERİLİYOR

Kendisini 5 yıl için kırmızı beyazlı renklere bağlayan Erkan Eyibil ise “Çok mutluyum. Burada genç oyunculara değer veriliyor. Antalyaspor için savaşacağım, her şeyi vereceğim. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Eyibil, gazetecilerin Antalyaspor’u tercih nedenini sorması üzerine ise, “Hocamız beni çok istedi. Ben de çok istedim. Çabuk karar verdim. Gökdeniz, Bünyamin benim arkadaşım. Antalyaspor’da genç oyunculara şans tanınıyor. Bu nedenle tercih ettim” diye cevap verdi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.