• SUR YAPIIIIIII
EKONOMİ Haber Girişi : 22 Eylül 2020 12:21

Ev konforunda abonelik

Ev konforunda abonelik
Çalışanlarını, abonelerini ve toplum sağlığını önceliğine alan Enerya, dijitalleşme çalışmalarıyla doğal gaz işlemlerini evinizin konforunda yapmanıza olanak tanıyor.

Çalışanlarını, abonelerini ve toplum sağlığını önceliğine alan Enerya, dijitalleşme çalışmalarıyla doğal gaz işlemlerini evinizin konforunda yapmanıza olanak tanıyor. Bir çok doğal gaz işlemini online kanala taşıyan Enerya, abonelerinin www.enerya.com.tr adresinden abonelik ve fatura işlemlerini kısa bir sürede kolayca halledebilmesini mümkün kılıyor. Bunun yanında, web chat üzerinden de abonelerin talep, öneri ve şikayetleri alınarak konu özelinde çözümler geliştiriyor.

 Tüm dünyayı etkisi altına almaya devam eden Kovid-19 ile ilgili gelişmeleri takip eden Enerya, çalışanlarını, abonelerini ve toplum sağlığını önceliğine alarak dijital çalışmalara odaklanmaya devam ediyor. Enerya aboneleri bir çok doğal gaz işlemini online olarak www.enerya.com.tr adresi üzerinden hızlıca yapabiliyor.

 Enerya, pilot bölgelerde hayata geçirmeye başladığı online randevu sistemi sayesinde abonelerinin Müşteri Hizmetleri Ofisleri’ne gitmeden randevu alıp işlemlerini kolaylıkla, sıra beklemeden yapabilmelerinin önünü açıyor. Ayrıca Enerya, abonelerinin online işlemlerini, abonelik, fatura, fesih ve talep sorgulama işlemleri olarak dört ayrı kategoride gerçekleştirebilmesini sağlıyor. Kullanıcılar abonelik işlemlerinde online bağlantı anlaşması, abonelik sözleşmesi, binanın önünde doğal gaz hattı olup olmadığını sorgulama, sertifikalı firmaları sorgulama, proje ve randevu durumunu öğrenme, bilgi güncelleme gibi hizmetlerden faydalanabilirken; fatura işlemlerinde ise fatura görüntüleme, fatura son ödeme tarihini 15’ine erteleme hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

 Enerya, abonelerinin önerilerini ve şikayetlerini web chat üzerinden alıyor

 Aynı zamanda Enerya, abonelerinin önerilerini ve şikayetlerini web chat üzerinden almaya da devam ediyor. Enerya müşterileri, ad-soyadını, telefon numarasını, bulunduğu ili ve görüşmek istediği konunun detayını web chat üzerinden açılan iletişim sayfasında doldurarak müşteri temsilcileri ile görüşmeye başlayabiliyor.

 Hijyen çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

 Abonelerinin işlemlerinin büyük kısmını Mobil-İnternet, Şube ve Çağrı Merkezi aracılığıyla yapmalarını tavsiye eden Enerya, abone merkezlerini tercih eden kullanıcılar için tüm riskleri minimize eden önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda Enerya, vezne gibi alanlara el dezenfektanları yerleştiriyor, çalışanların ve müşterilerin sıklıkla temas ettikleri vezne bankolarını ve diğer tüm alanları sık sık dezenfekte ediyor. Kapalı alanlarda havalandırma sistemlerinin tam fonksiyon çalışması ve temiz hava sirkülasyonunun sağlanması yönünde önlemlerini de arttıran Enerya, hizmet alan müşteri sayısını kontrollü olarak belirleyerek ilerliyor ve sadece çalışanlarının değil aynı zamanda abone merkezlerine gelen ziyaretçilerin de düzenli ateş ölçümünü gerçekleştiriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.