• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 28 Haziran 2021 15:54

“Evine Hoş Geldin Muhittin Başkan”

“Evine Hoş Geldin Muhittin Başkan”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Nuri Cengiz’in, “Evinize hoş geldiniz” diyerek karşıladığı Başkan Muhittin Böcek, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimi ziyarete geldim, hoş buldum” dedi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek; İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetim kurulunun konuğu oldu. İl Başkanı Nuri Cengiz’in makamında gerçekleşen görüşmeye İl Başkan Yardımcılarının yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve yöneticileri ile İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz ve yöneticileri de katılım sağladı. İl Başkanı Nuri Cengiz tarafından “Evinize hoş geldiniz” diyerek karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin İl Başkanlığını ziyarete geldim, hoş buldum” diye yanıt verdi. Başkan Böcek’in hastalık süreci, öncesi ve sonrasındaki pandemi süreci çalışmaları, gelecek yatırımları ve olası bir genel seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Nuri Cengiz, “Sizler bu hastalığınız sürecinde çok zoru başardınız, dualarımız hep sizinleydi. Bundan sonra daha da güçlenerek devam edeceğiz. Isparta’da bir gazeteci ne durumdasınız diye sorduğunda Başkanımız, “Güreşebilirim” diye esprili bir cevap vermişti. Bu bizi çok mutlu etti. Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar çok büyük bir coğrafyayı yönetmek büyük güç ve enerji istiyor. Bu anlamda gücünüzün yerinde olması Antalyamız için çok önemli. Bizler de CHP örgütleri olarak her daim arkanızdayız. 2019’da zor bir görev devraldınız. Sizden önceki dönemden kalma sıkıntıların olduğu bir yönetimin içerisinde buldunuz kendiniz. Fakat 25 yıllık deneyimle birlikte bu sorunları başarıyla göğüsleyerek ilerliyorsunuz” şeklinde konuştu.

“Zorlu Sınavı Başarıyla Atlattık”

CHP’li belediyelerin çalışmalarının genel seçimlere de yansıyacak olduğunu ifade eden Başkan Nuri Cengiz, “Özellikle kimsenin deneyim sahibi olmadığı bu pandemi sürecinde, Cumhuriyet Halk Partili yerel yönetimler çok başarılı bir sınav verdi. Bunu her yerde gündeme getiriyorum. İnsanların temel ihtiyaçlarının karşılanması, işini kaybeden, ekonomik olarak sıkıntıya düşen vatandaşların yardımına hep birlikte koştuk. Büyükşehir belediyemiz başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerimiz koordineli bir şekilde çalışarak bu zorlu süreci atlattık diyebiliriz. Partimizin sosyal devlet anlayışıyla, sosyal belediyecilik anlamında yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü size ve tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemide daha çok bütçe ayrılması gereken sosyal yardımlaşmanın yanı sıra sürecin biraz olsun hafiflemiş olması nedeniyle artan proje bazındaki yatırımlarınızı da yakından takip ediyoruz. Bu yatırımların seçmene yansıtılması noktasında örgütler olarak biz, bütün sorumluluğu üzerimizde hissederek gerekli açıklamaları, propaganda çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çok daha büyük işlere imza atacağınızı biliyoruz. Tüm süreci en doğru, en parlak şekilde halka aktarmak için burada hazır bekliyoruz. Yerel yönetimlerdeki başarılarımızı iktidara geldiğimizde Türkiye’yi nasıl yöneteceğimiz konusunda birer örnek teşkil etmesi açısından çok değerli ve anlamlı buluyoruz. Türkiye’de iktidara geldiğimizde de sizin sloganınızda olduğu gibi; sen, ben, o, bu demeden; bu hazzı hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

 

“Dün Dünde Kaldı Bugün Güzel Şeyler Söylemek Lazım”

Hastalık sürecini, 2019 seçimleri öncesi ve sonrasını değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dünde takılı kalmadığını ve kimseye kırgınlığının olmadığını dile getirdi. Başkan Böcek, “Sevgili İl Başkanıma, yönetim kuruluna Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıma ve yönetimlerine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Tabi ki zor bir süreç atlattım. 108 gün hastanede kaldım. O süreçte bana destek olan, ziyaretime gelen başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, dualarıyla sürece katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte elbette zaman zaman farklı düşünceler, görüş ayrılıkları olmuş olabilir. Bu anlamda kimseye bir kırgınlığım yok. Ben düne takılı kalan biri değilim. Mevlana’nın dediği gibi; “Dün dünde kaldı cancağzım, bugün güzel şeyler söylemek lazım.” Haftanın ilk gününde, bu sıcak ve güzel yaz gününde mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanlığını ziyaret ediyorum. 6 Aralık 2002 tarihinden beri, elimden geldiğince partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımı sürdürdüm. Geçen bu uzun sürede her zaman örgütlerimize destek olmaya çalıştım. Bu çalışmalarımızı genel merkezimiz değerlendirerek bizleri Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık görerek aday gösterdiler. İl, ilçe, kadın ve gençlik kollarımız ile hep birlikte bu ipi göğüsleyerek kazandık. Sonrasında da görevimiz daha büyük azim ve kararlılıkla görevimize devam etmekti. Kısa bir ara vermek zorunda kaldık. Şükür ki o süreci de atlattık. Siyasi hayatıma bakacak olursam Nuri Cengiz Başkanım benim 19. İl Başkanımdır. Bugüne kadar partimizde görev almış tüm kadrolara, il ve ilçe başkanlarımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.