• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 00:53

Evyapan'dan sigorta vurgusu

Evyapan'dan sigorta vurgusu
Antalya Marangozlar Odası Başkanı Kemal Evyapan, marangozhanelerin sigorta kapsamına alınması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Kepez ilçesine bağlı Güneş Mahallesi’nde Sadık ve Nihat Zor kardeşlere ait olan mobilya atölyesi alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken atölye tamamıyla kullanılamaz hale geldi. Yaşanan üzücü olayın ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya Marangozlar Odası Başkanı Kemal Evyapan olay yerine giderek incelemelerde bulundular. Zor kardeşlere geçmiş olsun dileklerini ileten yetkililer, yaraların sarılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Her zaman esnaflarının yanında olduklarını belirten Marangozlar Odası Başkanı Evyapan, “Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve AESOB Başkanımız Adlıhan Dere’ye çok teşekkür ederim. Oda olarak esnaflarımızın yanındayız. Salgın dolayısıyla iş yapamadığımız şu günlerde böyle bir olayın yaşanması hepimizi üzmüştür. Zor kardeşlerimizin toplanması için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.  Yaşanan üzücü olayın bir sorunu tekrar su yüzüne çıkardığını aktaran Evyapan, “Marangozhaneler sigorta kapsamına alınmıyor. Oda olarak bu konuda yaptığımız başvurulardan bir sonuç alamadık. Ancak yaşanan şu olay marangozhanelerin de  sigorta kapsamına alınmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Mehmet ÖZCAN


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.