• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 27 Kasım 2023 11:02

FENOMEN DARBESİ

FENOMEN DARBESİ

Karıştıkları dolandırıcılık olayları sebebiyle, güzellik merkezi işleten sosyal medya fenomenlerinin gözaltına alınarak tutuklanmalarının ardından gözler güzellik merkezlerine çevrildi.

Pek çok ilde fenomenlerin işlettiği merkezlere operasyon düzenlenirken, güzellik sektörü ağır darbe aldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Kasım ayı toplantısında bu konu gündeme taşındı. ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Öz, farklı sektörlerin de ortak sorunu olan, kayıt dışı hizmet veren işletmeler için adım atılması gerektiğini ifade etti. 16. Grup Kozmetik ve Kişisel Bakım Meslek Komitesi Meclis Üyesi Uğur Alper Boz, güzellik salonlarının cirolarında düşüş yaşandığını söyledi.

Güzel görünmenin fenomenler için en önemli ve öncelikli meselelerden biri olduğu hatırlatılırken, "Güzellik eşittir güzellik salonu, diyerek hareket ediyorlar. 'Zaten benim gibi görünmek isteyenler beni takip ediyor, o zaman onlar benim portföyüm.' gibi bakıyorlar heralde. Nitekim öyle de oluyor. İnsanlar bu kişilerin yaptıklarını yapıyorlar. Doğru mu? Kendisine uygun mu? Düşünmüyorlar. Bu iş basit bir iş değil.  Fenomen bir şey söyledi diye önerdiği, yaptığı şeylerin yapılmaması gerekiyor" denildi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK