• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 17 Temmuz 2024 13:49

FESTİVALİ BELEDİYE YAPACAK

FESTİVALİ BELEDİYE YAPACAK

FESTİVALİ BELEDİYE YAPACAK
2023 Yılında yapılamayan Antalya Altın Portakal Filf Festivali bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği alınmadan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.
FETÖ PROPAGANDASI
Geçtiğimiz yıl, Antalya Altın Portakal Film Festivali, bakanlığın'Kanun Hükmü' belgeselinde FETÖ propagandalığı yapıldığı gerekçesiyle desteğini çekmesi nedeniyle yapılamamıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce festivalin yapılacağı açıklansa da yapılamamışti. Ancak bu yıl, Başkan Böcek, Altın Portakal Film Festivali'nin belediye kaynakları ile düzenleneceğini duyurdu.
FESTİVALİN TARİHİ BELLİ
Başkan Muhittin Böcek, Antalya Altın Portakal Fil Festiveli ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kıymetli vatandaşlarımız, Değerli Antalyalılar; Türkiye’nin en önemli sinema festivali ve Antalya’mızın da gururu olan Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir" dedi.
DİREKTÖR DENİZ YAVUZ OLDU
Böcek, festivalin ulusal ve uluslararası alanda hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. Bu yıl festivalin sanat direktörlüğünü Deniz Yavuz’un yürüteceğini açıkladı.Başkan Böcek, "Tüm sinemaseverleri, sinemanın ışığı altında festivalimizde buluşmaya davet ediyorum," diyerek tüm vatandaşları festivale katılmaya çağırdı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK