• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 22 Ekim 2024 16:48

HAKAN TÜTÜNCÜ SESSİZLİĞİ!

HAKAN TÜTÜNCÜ SESSİZLİĞİ!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışan Hakan Tütüncü, seçimi kaybettikten sonra adeta ortadan kayboldu. Seçim yenilgisi sonrasında gözlerden uzak bir profil çizen Tütüncü, partisinin ilçe kongreleri devam ederken hiçbir kongreye katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

TÜREL VAR TÜTÜNCÜ YOK

AK Parti, ilçe kongrelerine hızla devam ederken, partinin önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in bu etkinliklerde aktif bir rol oynaması, Tütüncü’nün yokluğunu daha da görünür hale getirdi. Menderes Türel, çeşitli kongrelere katılım göstererek partililerle bir araya gelirken, Tütüncü’nün yokluğu parti tabanında ve kamuoyunda merak konusu oldu. Parti kulislerinde Hakan Tütüncü'nün bu sessizliği üzerine çeşitli spekülasyonlar yapılıyor.

PARTİ İÇİ DEĞİŞİMİ Mİ BEKLİYOR?

Hakan Tütüncü zaman zaman dost ziyaretleri yaparak ortaya çıkarken partisinin kongrelerine katılmaması parti tabanında da merak konusu oldu. Hakan Tütüncü’nün siyasetten uzak kalmak istemediği bilinirken kongrelere katılmaması kafaları karıştırdı. Kimileri, Tütüncü’nün seçim kaybının ardından bir süre kenara çekilip dinlenme kararı aldığını söylerken, bazıları ise parti içindeki değişim ve strateji değişiklikleri nedeniyle geri planda kaldığını düşünüyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.