• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 09 Ağustos 2024 11:44

Hangi burcu ne bekliyor?

Hangi burcu ne bekliyor?

Astroloji meraklılarının dikkatine! 4 Ağustos Pazar günü Yeni Ay’ın Aslan burcunda gerçekleştiğini Antalya enlem ve boylamına göre saat 14:12'de 12°33' derecede kendini gösterdiğini kaydetti. Astro Evren, “Bu gökyüzü olayı, burçlar üzerinde çeşitli etkiler yaratacak ve kişisel yaşamdan kariyere kadar birçok alanda değişimlere işaret edecek” dedi.

Burçlara göre uyarı etkileri hakkında da bilgiler veren Astro Evren, Koç burcunun cesur olması gerektiğini, Boğa’nın ev harcamalarına dikkat etmesi gerektiğini, İkizler burcunun ise inatlaşmaması gerektiğini söyledi. Astro Evren, “Koç burçları, bu dönemde cesaretlerini ön plana çıkarmalı. Yeni Ay, size risk almanız ve adımlarınızı korkusuzca atmanız gerektiğini hatırlatıyor. Boğa burçları, ev harcamaları konusunda dikkatli olmalısınız. Beklenmedik masraflar bütçenizi zorlayabilir, bu yüzden harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemli. İkizler burçları, bu dönemde inatçılıktan kaçınmalısınız. İnatlaşmak yerine esnek olun, aksi takdirde zarar görebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Yengeç burcunun geçmişi unutması gerektiğine değinen Asta Evren, Aslan burcunun kararsız kalmaması gerektiğini, Başak burcunun kaygıyı bırakarak emin olması gerektiğini belirtti. Astro Evren, “Yengeç burçları, geçmişe takılı kalmayı bırakmanın zamanı geldi. Yeni Ay, sizi geleceğe odaklanmaya davet ediyor. Aslan burçları, kararsız kalmaktan kaçının. Bu dönem, cesur ve kararlı adımlar atmanız için ideal. Başak burçları, kaygılarınızdan arınarak kendinize güvenmelisiniz. Bu dönemde emin adımlarla ilerlemek sizin için faydalı olacak” şeklinde konuştu.

Astro Evren, ikili ilişkilere dikkat etmesi gereken burcun Terazi burcu olduğunu, Akrep burcunun rakipleri ile mücadele ederken sağlığına dikkat etmesi gerektiğini, yay burcunun bir koltukta 2-3-4 karpuz taşımaya hazır olması gerektiğini söyledi. Astro Evren, “Terazi burçları, ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İlişkilerde dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Akrep burçları, rekabet ederken sağlığınıza özen gösterin. Stres ve yorgunluk, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Yay burçları, çok yönlü olmanız gereken bir dönemdesiniz. Aynı anda birden fazla işi yönetmek durumunda kalabilirsiniz” açıklamalarına yer verdi.

Astro Evren, Oğlak burcunun değişime hazır olması gerektiğini, Kova burcunun başkalarının ne söylediğine çok takılmaması gerektiğini ve Balık burcunun da eğitim alanındaki aksaklıklara karşı dikkatli olmaya çağırdı. Astro Evren, “Oğlak burçları, değişime hazır olun. Bu Yeni Ay, yaşamınızda köklü değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Kova burçları, başkalarının ne söylediğine takılmamalısınız. İnsanların söylemleri sizi etkilemesin. Balık burçları, eğitim alanında bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde dikkatli olmanız ve planlı hareket etmeniz önemli” dedi.

Yeni Ay'ın Etkileri

3Bu Yeni Ay, her burç için farklı uyarılar ve fırsatlar getiriyor” diyen Astro Evren, “Kendi burcunuza göre bu dönemde alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar, geleceğinizi şekillendirebilir. Gökyüzündeki bu hareketliliği doğru bir şekilde değerlendirmek, kişisel ve profesyonel yaşamınızda olumlu sonuçlar doğurabilir. Bu dönemde dikkatli olmanız ve içsel rehberliğinizi takip etmeniz gerekir” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK