• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 30 Haziran 2020 14:19

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplandı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplandı
Aksu Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı.

Aksu Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli önlemlerin alınarak gerçekleştirildiği toplantıya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de katıldı.

Sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralına uyularak gerçekleştirilen toplantıya Aksu Belediyesi Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen, Nevzat Bozarslan, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe de katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısındaA Sınıfı İş Güvenliği UzmanıDeniz Kesdi, iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekiminin saha denetim raporlarını okudu neler yapıldığı hakkında açıklamalarda bulundu.

İşyeri hekimi Dr. Ali Aktuğ ise Covid 19 pandemisi ile ilgili alınan tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu. Aktuğ, “Covid 19 ciddi bir mesele. Herkes mutlaka maske takmalı, mesafe kuralına uymalı, hijyene önem vermeli. Bu hastalık herhangi bir bulguya rastlanmadan da geçirilebiliyor, üstelikte bunların bulaştırma oranı çok yüksek. Koronavirüste ölüm oranımız düşük ama umursamazsak iş çığırından çıkabilir. Bir süre sonra yoğun bakımda yatak bulunamayabilir. Maskesiz dolaştığımız her an bir risk.” dedi.

A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe Dr. Ali Aktuğ’un uyarılarının dikkate alınmasını isterken, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de hem iş güvenliği kurallarına hem de koronavirüs tedbirlerine uyulması gerektiğini vurguladı. Şahin, “Biz sorumluluk sahibi kişiler yapılması gereken ne varsa yapmalıyız.” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.