• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 18 Ekim 2024 12:38

İŞGÜZARLIK YAPMIŞLAR!

İŞGÜZARLIK YAPMIŞLAR!

Ulaşımda ‘bozkurt’ krizi tırmanarak devam ediyor. Toplu taşıma araçlarından bir tanesinin üzerindeki A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral’ın Arnavutluk maçı sonrasında yaptığı bozkrut işaretli fotoğrafını aracına asan şoförün aracı seferden men edilmişti.

 

BİREYSEL İŞGÜZARLIK OLARAK GÖRÜYORUM

Merih Demiral’ın bozkurt işaretli fotoğrafının siyasi içerik olduğu gerekçesiyle kaldırılmak istenmesine İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’dan sonra bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel’den geldi. Başkan Temel, “Aldığım bilgi, görüştüğüm yetkililer bir personelin kendince böyle bir işgüzarlık yaptığı şeklinde oldu. Kitlesel ya da bozkurt işaretine yapılmış bir hareket olarak yorumlamıyorum. Bireysel bir işgüzarlık olarak görüyorum” dedi.

 

HATANIN DÜZELTİLMESİNİ BEKLİYORUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nurettin Şengül ile de görüştüğünü kaydeden Başkan Temel, “Benimle ilgisi yok. Bir personelin yaptığını dile getirdi. Bana böyle bir ifade kullandı. Hatanın düzeltilmesini bekliyoruz. Son durumları bir öğrenelim gerekli düzeltmeler yapılmaz ise tavır alınması gerekiyor ise tavrımızı alacağız” ifadelerini kullandı.

 

HAZMETMEYİ BİLECEKLER

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, “Tüm Türkiye’nin Türk dünyasının ve dünyanın kabul ettiği bir işaretten rahatsız olmaları onları bağlar. Burada bir Milli futbolcunun yaptığı hareket sonuçta. Aynı partili Bolu Belediye Başkanı heykelini dikiyor. Hazmetmeyi bilecekler” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.