• imsa
GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ekim 2024 16:54

İşkenceyle ilgili emniyetten açıklama

İşkenceyle ilgili emniyetten açıklama

 

2021 yılında meydana gelen ve 22 Ekim 2024 tarihinde bazı basın/yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında “Antalya’da çalıştığı iş yerinde alıkonulan Vedat K. 3 gün darp edildi, böcek yedirildi, dişleri kırıldı”  ve benzeri başlıklarla *YENİ BİR OLAYMIŞ GİBİ* gündeme gelen konu ile ilgili haber ve paylaşımların yapıldığının görülmesi üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. 
 
Aynı konunun 16 Temmuz 2024 tarihinde “Antalya’da dehşet verici anlar!  Böcek yedirdiler, dişlerini söktüler.” başlıklı paylaşımlar ile TEKRAR GÜNDEME GELDİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR.

Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince haberlere ve sosyal medyaya yansıyan olay ile ilgili yapılan incelemelerde;  (V.K.) isimli şahsın 11.12.2021 tarihinde ilimiz Kepez İlçesi Yeşil Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinde kendisine darp ve işkence yapıldığını beyan ederek işkence yapan (A.T.), (S.T.) ve (O.T.) isimli şahıslar hakkında şikayetçi olduğu, 3 şahsın da 12.12.2021 tarihinde yakalandıkları ve 13.12.2021 tarihinde sevk edildikleri adli makamlar tarafından TUTUKLANDIKLARI anlaşılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

*ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ*

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.