• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 21 Nisan 2021 10:29

İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur'un 23 Nisan Mesajı

İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur'un 23 Nisan Mesajı
Herkesin 23 Nisan felsefesine sahip çıkması gerektiğini İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, "TBMM, Atatürk'ün devrimlerine layık olduğunu kanıtlamak zorundadır" dedi

Tayfur: Meclis, Atatürk devrimlerine layık olduğunu kanıtlamalı

Herkesin 23 Nisan felsefesine sahip çıkması gerektiğini İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, "TBMM, Atatürk'ün devrimlerine layık olduğunu kanıtlamak zorundadır" dedi

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, 23 Nisan nedeniyle yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti, niteliklerini, birliğini, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyacak, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında çağdaş bir ülke olmanın gereklerini ödünsüzce yerine getirecek, Cumhuriyet'e inanan kuşakların ve kurumların çabalarıyla, aydınlık yarınlara ulaşacaktır" dedi.

Başkan Tayfur, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, birlik ve dayanışma içinde, Millet-ordu bütünleşmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın, Türk Milleti’nin bağımsızlığı ve özgürlüğü söz konusu olduğunda tüm güçlükleri aşacağını kanıtlayan, sonuçlarıyla tarihin akışını değiştiren kahramanlık destanı olduğunu ifade etti. 23 Nisan'ın felsefesine sahip çıkmak ve yaşatmanın herkesin görevi olduğunu dile getiren Tayfur, şunları söyledi:

"Laik ve demokratik rejimimizin temel kurumu Türkiye Büyük Millet Meclisi, açıldığı günden bu yana tarihsel sorumluluk üstlenmiş, varlığı ve en güç anlarda aldığı kararlarla umut ve güç kaynağı olmuş, geleceğimizi aydınlatmıştır. Atatürk'ün anlatımıyla TBMM, 'Türk milletinin asırlar süren aramalarının özeti ve onun bizzat kendisini idare etmek şuurunun canlı bir timsali' olmuştur. Bugün de, Türkiye Büyük Millet Meclisi, O'nun yüce kişiliğine ve devrimlerine layık olduğunu kanıtlamak zorundadır. Meclisimizin bu süreçte büyük rol üstleneceğine, varlığımızı güçlendiren, geleceğimizi aydınlatan, toplumumuza umut veren çalışmalarını, sorumlu ve duyarlı yaklaşımlarını geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de kararlılıkla sürdüreceğine inanıyoruz."

'GELECEĞİN GÜVENCESİ ÇOCUKLAR'

Başkan Tayfur, sevgi dolu yürekleri, ön yargısız ve aydınlık bakışlarıyla yaşamı zenginleştiren çocukların, geleceğin güvencesi, en değerli varlıklar olduğuna dikkat çekti. Tayfur, çocuklara da seslenirken Atatürk'ün yolundan ayrılmamaları gerekliliğini hatırlattı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.