• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 09 Ocak 2024 12:04

Karancı güven tazeledi

Karancı güven tazeledi

Bayram Ali Çeltik'in istifasının ardından Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine gelen Mustafa Karancı, gerçekleştirilen genel kurulda başkan seçildi.

Tek adayla gidilen genel kurulda Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı seçilen Mustafa Karancı seçim sonrası "Cesur olacağız, korkmayacağız. Ranta müsade etmeyeceğiz" dedi.

YORULMADAN, BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Karancı, "Tek liste ile girdiğimiz seçimler de güven tazeledik. Bu dönem de birlik ve beraberlik içerisinde şeffaf, katılımcı bir yönetim tarzı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cesur olacağız, korkmayacağız. Eleştirileri dinleyeceğiz, yapıcı eleştirileri masamızın üzerindeki kılavuzumuz olacak. Meslektaşlarımızdan aldığımız güç ve azim ile meslek etiğinden, bilimin ışığından taviz vermeden doğruları söylemekten vazgemeyeceğiz. Ranta müsade etmeyeceğiz. Afetlere karşı dirençli kentleşme ve sınırlı doğal kaynaklarımız için mücadelemizi sürdüreceğiz. Meslektaşlarımızın ve mesleğimizi ilgilendiren sorunlarının çözümü için yorulmadan, bıkmadan usanmadan çalışacağız. 14. Çalışma dönemimizin mesleğimize, meslektaşlarımıza, şubemize ve Antalya'mıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yalçın KÜÇÜK