• imsa
SİYASET Haber Girişi : 02 Ağustos 2023 15:24

Kılıçdaroğlu’na Antalya desteği

Kılıçdaroğlu’na Antalya desteği

Cumhuriyet Halk Partisi’nde liderlik tartışmaları sürerken parti içinde bazı kesimlerden Ekrem İmamoğlu sesleri yükselmeye devam ediyor. Antalya’da ise başta Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere birçok isim sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası CHP’de istifa sesleri yükselmeye başladı. CHP liderliği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı konuşuluyor. Alternatif olarak Özgür Özel’in CHP Genel Baştan adaylığına çıkartılacağı ve Ekrem İmamoğlu’nun da yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterileceği konuşuluyor.

Henüz kesin bir açıklama bulunmazken partideki isimler ve bazı belediye başkanları yaptıkları hareketler ve söylemler ile taraflarını belli ediyor.

ANTALYA’DA LİDERLERDEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

Başta  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Kılıçdaroğlu’na desteğini sürdürdü. Esen, profil fotoğrafına da Kılıçdaroğlu ile olan karesini koydu. Yine aynı şekilde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de profil fotoğrafını değiştirerek  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafını kullanmaya başladı.

Muhittin Böcek twitter hesabında kendi fotoğrafını kullanmaya devam eden başkanlar arasında yer alıyor. CHP’li bir diğer belediye başkanı olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal twitter hesabında kendi şahsi fotoğrafını kullanmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek destek mesajı verdi.