• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 07 Nisan 2021 13:13

Konyaaltı Belediyesi, Muhtarlıkları Elden Geçiriyor

Konyaaltı Belediyesi, Muhtarlıkları Elden Geçiriyor
Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelindeki tüm muhtarlıklara yangın söndürme tüpü dağıttı. Belediye ekipleri, muhtarlıkların bakım-onarımlarını da yaptı.

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelindeki tüm muhtarlıklara yangın söndürme tüpü dağıttı. Belediye ekipleri, muhtarlıkların bakım-onarımlarını da yaptı.


Pandemi öncesi her ay düzenli olarak yapılan toplantılarla mahalle muhtarlarını dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, pandemi nedeniyle yapılamayan bu toplantılar yerine muhtarları yerinde ziyaret ederek taleplerini dinleyen yeni bir ekip oluşturdu. Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü eliyle yürütülen bu çalışmayla muhtarların talepleri bir bir çözüme kavuşturuluyor. Mahallelerde yürütülen fen ve park bahçe işlerinin yanısıra muhtarlık hizmet binaları yenileniyor.

MUHTARLARA YERİNDE HİZMET

Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, pandemi öncesi toplantılarla muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinlediklerini dile getirdi. Pandemi koşullarında bu toplantıların pek mümkün olmadığını kaydeden Esen, “Muhtarlarımızın sorunlarını dinleyip, bu sorunları çözüme kavuşturmak adına yeni bir çalışma başlattık. Muhtarlarımıza yaptığımız ziyaretlerle taleplerini dinliyor, sorunlara birlikte çözüm arıyoruz. Bu anlamda Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimizi her daim mahallelerimizde muhtarlarımızın emrinde çalıştırıyoruz. Muhtarlık hizmet binalarımızda bakım-onarım çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda ilk olarak muhtarlıklarımıza 28 yangın söndürme tüpü dağıttık. Klima bakımı, boya, onarım çalışması yaptık. Ekiplerimiz şimdi de Öğretmenevleri Mahalle Muhtarlığı’nı elden geçiriyor.  Bu muhtarlığımızın tüm tefrişatını da yeniliyoruz. Muhtarımız Mihriban Kılıç’a şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR

Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç ise muhtarlık binasının tüm boya, bakım ve onarımı ile birlikte tefrişatını da yenileyen Başkan Esen’e teşekkür etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.