• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 19 Ocak 2021 20:30

Konyaaltı'nın DEVA'sı Şafak Çelik Oldu

Konyaaltı'nın DEVA'sı Şafak Çelik Oldu
Deva Partisi İl Başkanlığında Yapılan törenle Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik Mazbatasını Deva Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncıdan aldı.

Deva Partisi İl Başkanlığında Yapılan törenle  Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik Mazbatasını Deva Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncıdan aldı.

Mazbata töreninde konuşma yapan Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik,” Bugün benim için ve Konyaaltı İlçe yönetimi için tarihi bir gün,

Bu özel günü yaşayabilmemizin önünün açan ;

Başta Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a ve Türkiye’deki tüm DEVA Partisi mensuplarına teşekkür ederim. 

Konyaaltı İlçe Başkanlığı görevini hakkıyla yerine getireceğime olan inançları dolayısıyla, bana bu görevi layık gören Antalya DEVA Partisinin Genel Merkez Kurucular Kurulu üyesi Sn. Mustafa Satıcı’ya, İl Başkanımız Sn. Süleyman Akıncı’ya, 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren büyük özveri ile çalışan kurucu heyet üyeleri Selda Öner, Emre Karaşin, Özlem Arlıer, Seyit Bekir Yıldırım, Rafet Aslan ve Ebru Özdemir’e çok teşekkür ederim.

Ben Şafak Çelik, 1971 Bitlis Tatvan doğumluyum. İş insanıyım. 30 senedir Antalya’ da yaşıyorum. 2 erkek çocuk annesiyim.

Değerli misafirlerimiz, parti programını okuduğumda, gerçekten benim düşüncelerimi çok net bir şekilde ifade ettiğini gördüm.

Ülkemiz, maalesef bugünlerde büyük sorunlar yaşamaktadır;

Ülkemizde ifade özgürlüğü, basın özgürlüğü, ekonomi ve hukuk sisteminin yapısal meseleleri gibi çözülmeyi bekleyen onlarca sorun bulunmaktadır. İnşallah biz bu sorunları hep beraber çözeceğiz.

Temel hak ve özgürlükler;  var oluşla kazanılan, uzun tarihi mücadelelerin sonunda insanlığın ortak değerleri olarak kabul gören, insan onurundan kaynaklı vazgeçilmez ve devredilmez hakları ve özgürlükleri ifade eder.

Partimiz, “özgürlük, eşitlik, adalet” temelleri üzerine kurulu bir demokrasi anlayışının savunucusudur. Bu itibarla, temel hak ve özgürlükleri etnik köken, dil, din, mezhep, cinsiyet, siyasi ve sosyal aidiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlar için tanıyor ve iç hukukumuzu bu standartlara göre uyarlamayı hedefliyoruz. Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan, “Siyaset erkeklere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir” diyerek parti içi cinsiyet ayrımcılığına karşı duruşunu belirtmiş, kadın ilçe başkanı olarak beni gururlandırmıştır.

Düşünce ve ifade özgürlüğü açık ve demokratik toplumun vazgeçilmezidir. İnsanın her bakımdan gelişmesinin özgür bir ortamda gerçekleşeceğine, ülkenin gelişmesinin, uluslararası rekabetteki başarısının ve ekonomik zenginliğinin ancak özgür ve özgüvenli insanlarla mümkün olacağına inanıyoruz. Düşünce ve ifade özgürlüğünün önünde engellerin, korkuların, sınırların olduğu bir ülkede bunların mümkün olamayacağının bilincindeyiz. Ama biz bunu çözeceğiz.

Konyaaltı ilçe teşkilatı olarak yaptığımız hazırlıklardan ve yapacağımız projelerimizden bir kaçını sizlerle kısaca paylaşmak istiyorum.

Konyaaltının en işlek caddesinde ilçe binamızı tuttuk, tefrişatını ve düzenlemesini neredeyse tamamladık. Önümüzdeki hafta ilçe parti binamızın açılışını yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte yönetim kurulu üyelerimizle zoom toplantıları yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

TÜİK verilerine göre; Konyaaltı ilçesinin nüfusu 192.000, kayıtlı seçmen sayısı 118.682, ve seçmen sandık sayısı 359 olarak belirlenmiştir. Konyaaltı teşkilatı olarak nüfus verilerine uyumlu sayıda başkanlıklarımızı ve başkanlarımızı belirledik. Başkanlarımız yardımcılarını seçerek hızlı bir şekilde proje ve çalışmalarını hazırlamaya başladılar.

Akdeniz Üniversitesi bizim ilçe sınırlarımız içinde bulunuyor. Öncelikle üniversiteli gençlerimizin sorunlarıyla ilgili projeler hazırlayacağız, onları dinleyeceğiz, şikayet ve isteklerini anlayacağız. Gençler yönetimden neler istiyorlar?

Mahallelerimizin tamamını kapı kapı dolaşacağız, hangi sıkıntılar var, kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, hastalarımız ve işsiz babaların ne durumda olduğunu çok iyi anlamamız lazım ki iyi çözümler üretebilelim. İyi araştırma yapamayanlar iyi çözüm de bulamazlar. Bu sebeple önce hastalıklara teşhis koyacağız, sonra da DEVA olacağız.

Esnaflarımızı gezerek onların sıkıntıları ve yönetimden isteklerini öğreneceğiz. Bütün bunları raporlayıp çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız ve boş vaatler asla vermeyeceğiz.

Bu tarihi gün de bizi yalnız bırakmayan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza, değerli il yönetim kurulu üyelerine, Konyaaltı İlçe Teşkilatının tüm yönetim kuruluna tekrar teşekkür ederim. Ülkemize ve Konyaaltı’na hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün bizimle burada olan tüm gönül dostlarımızı saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.