• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 18 Mayıs 2020 21:58

Kurnaz, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı

Kurnaz, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 19 Mayıs 1919'un Türk Ulusu'nun kurtuluş mücadelesinin, emperyalizme, saraya, saltanata baş kaldırışın meşalesinin yakıldığı önemli bir tarih olduğunu belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Kemal Atatürk'ün gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun" dedi.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Gençlerin ülkenin geleceğine, demokrasiye, bağımsızlığa, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkacağına olan inançlarının tam olduğunu söyleyen Başkan Kurnaz, "Ulu Önderimiz Gazi Kemal Atatürk  'Bütün ümidim gençliktedir' sözleriyle gençlere olan güvenini dile getirmiştir. Türk Milleti'nin ulus olmaya yönelik olarak yazgısını değiştiren, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu sene Covıd-19 Virüsü nedeniyle hep beraber coşku içerisinde kutlamayacağız belki ama bayram coşkusunu hep birlikte evlerimizde yaşayacağız. Bizler Tarihimize, ulusal kurtuluş mücadelesi sonucunda kazanılan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkacağız. Aydınlık gelecek için mücadelemiz devam edecek" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.