• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 29 Ocak 2024 13:25

KURŞUNLAMA İDDİASI!

KURŞUNLAMA İDDİASI!

İYİ Parti Kemer Belediye Başkan adayı Mustafa Gül, afişlerin toplatıldığını söylerken araçlarının yakılabileceğini ve ofislerinin kurşunlanabileceği iddiasında bulundu.

BAŞKAN BÖCEK'TEN ŞİKAYETÇİ OLDU

31 Mart yerel seçimleri için CHP'den aday adaylık başvurusunda bulunan ancak başvurusunu geri çekip İYİ Parti Kemer Belediye Başkan adayı olan Mustafa Gül önemli iddialarda bulundu. Kemer bölgesindeki afişlerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ilgili daire başkanı talimatı ile toplatıldığını söyleyen Mustafa Gül, her iki isim hakkında da suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

KORKUNUN EVELE FAYDASI YOK

"Korkunun ecele faydası yok" diyen Mustafa Gül, 31 Mart'ın ardından seçilmesi durumunda belgeleri ile birlikte açıklamalarda bulunacağını söyledi. Afişlerin toplatılmasında Kemer Belediyesi4nin de parmağı olduğunu kaydeden Mustafa Gül, "Resmi kurumlardan aldığımız randevular çerçevesinde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyorduk. Beldibi'nden başladığımız ziyaret turunda Göynük jandarma komutanımızı ziyaret ederken bir pikup tarzı aracın afişlerin olduğu bölgeye yanaşarak sadece bizim afişlerimizi kestiğini gördük ve müdahale ettik" dedi.

TALİMATI MUHİTTİN BÖCEK'TEN ALMIŞLAR

Kendisinin ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in fotoğraflarını olduğu afişlerin kesildiğini, diğer afişlere ise dokunulmadığını dile getiren Mustafa Gül, "Neden sadece bizim afişlerimizin kesilerek toplandığını sorduğumuzda iki kişi aldıkları talimatı yerine getirdiklerini söylediler. Bu talimatı ilgili daire başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in verdiğini dile getirdiler" ifadelerini kullandı.

ARAÇLARIMIZI YAKABİLİRLER, OFİSLERİMİZİ KURŞUNLAYABİLİRLER

Seçim sürecine girildiğini belirten Mustafa Gül, "Bugün afişlerimizi kestiriyorlar. Yakın zamanda arabalarımızın yakılmasına belki de seçim ofislerimizin kurşunlanmasını da görebiliriz. Bakalım daha neler göreceğiz. Çoluk çocuğumuzun güven içerisinde olmadığı bir dönemi yaşıyoruz. Sadece Mustafa Gül ve sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in fotoğraflarının olduğu afişlerinin kesilerek toplanmasına bir anlam veremiyoruz. Bu Kemer için ve Kemer siyaseti için üzücü bir durumdur" şeklinde konuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK