• imsa
GÜNDEM Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 13:18

Lara Kervansaray'ı Kilit Grubu Satın Aldı

Lara Kervansaray'ı Kilit Grubu Satın Aldı
Kilit Grubu’nun aldığı Lara Kervansaray Nirvana Cosmopolitan olarak hizmete açıldı

Antalya Lara’daki eski Kervansaray Oteli yeni sahibi Kilit Grubu eliyle geniş kapsamlı yenilemeden sonra Nirvana Cosmopolitan adıyla hizmete girdi.

Tesisin yeniden hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında Kilit Grubu bünyesindeki otel sayısının 21’ye ulaştığı bildirildi.

Açılış konuşmasını yapan  Nirvana Hotels CEO'su Korhan Alşan, daha önce Kervansaray Grubu’nun bünyesinde bulunan otelin, Kilit Grubu tarafından satın alındığını, şirketin, yeni tesisle birlikte Nirvana’yı üst segment olarak konumlandırmak ve konsepti daha fazla geliştirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Kilit Grup Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit, Kilit Grup Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Kilit, Nirvana Hotels Grup CEO’su Korhan Alşan ve Crystal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş’ın katıldığı basın toplantısında konuşan Kilit Grup Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit “ Kilit Hospitality Group bünyesindeki Nirvana Hotels zincirine bir yenisini eklemenin heyecanını yaşadıklarını belirterek Kilit Grup hakkında bilgiler paylaştı.

Tolga Kilit, Kilit Hospitality Group (Kilit Hizmetler Grubu) çatı markası altında 2004 yılında turizme adım atan Kilit Grubun, 17 adet Crystal Hotels ve 3 adet Nirvana Hotels’e Nirvana Cosmopolitan’ın eklenmesiye grubun toplam tesis sayısını 21’e ulaştığını söyledi.

Toplantıda konuşan Crystal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş da; “Crystal Hotels, 2004 yılında başlayan otelcilik alanındaki faaliyetlerine bugün 17. yılını kutlarken ‘her şey dahil konseptine mutluluk da dahildir’ mottosuyla geçmişten bugüne misafirlerimizin memnuniyetini sağlayarak her geçen yıl tekrar gelen misafir sayısını arttırmıştır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.