• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 20 Mayıs 2020 15:37

Manavgat Belediyesi Kadir Gecesi’nde Lokma Dağıttı

Manavgat Belediyesi Kadir Gecesi’nde Lokma Dağıttı
Manavgat Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Manavgat halkına Atatürk Kültür Merkezi önü ve Cumhuriyet Meydanı’nda lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

Manavgat Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Manavgat halkına Atatürk Kültür Merkezi önü ve Cumhuriyet Meydanı’nda lokma dağıtımı gerçekleştirdi. Manavgat Belediye Başkan yardımcıları Halis Akkaya ve Levent Ardıç, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek dağıtımı gerçekleştirdi. Kadir Gecesi’nde lokma dağıtımından oldukça memnun olan vatandaşlar, Manavgat Belediyesi’nin kendileriyle imkanlarını paylaşmalarını oldukça anlamlı bulduklarını belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nde Manavgat halkıyla bir araya gelerek lokma dağıtımı gerçekleştirmenin ve birlikteliği pekiştirmenin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak mübarek Kadir Gecesi vesilesiyle halkımıza ikramda bulunmak istedik. Tüm Manavgat halkımızın mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, edilen bütün duaların kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.