• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2022 12:36

Matbaacılar Odasından Anlamlı Etkinlik

Matbaacılar Odasından Anlamlı Etkinlik
Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından "Annenin Hayatımızdaki Önemi" başlığı altında Anneler Günü etkinliği düzenledi.
Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından "Annenin Hayatımızdaki Önemi" başlığı altında Anneler Günü etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında müzik dinletisi, dans gösterileri ve çekilişler yapıldı. Üyelere çekilişlerde birbirinden güzel hediyeler verildi.Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özcan Sucu, “Bu özel günde annelerimize karşı duyduğumuz hisleri anlatacak doğru kelimeleri bulmak zordur. Söylenecek çok şey vardır. Ama hediyenin en güzeli Seni Seviyorumdur. Öncelikle Kıymetli Annemin, Sevgili Eşimin ve Siz Değerli Misafirlerimizin Anneler Gününü yürekten kutluyorum” dedi.

HER ŞEY KADININ ESERİ
Etkinliğe katılan oda başkanlarına teşekkür eden Sucu, “Bu anlamlı güzel günde, etkinliğimizi hazırlamamızda bizlere destek olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Adlıhan Dere’ye ve beni hiç yalnız bırakmayan gücümü onlardan aldığım değerli yol arkadaşlarım yönetim ve denetim kurulu ekibime sizlerin huzurunda çok teşekkür ederim. Şuna inanmak lazımdır ki dünya yüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir. Ne de Güzel söylemiş Mustafa Kemal Atatürk. Kadına, emekçiye önem veren Atamızı sizlerin huzurunda anıyorum. Bizde Atamızın söylediği bu temelle yola çıktık. Çünkü bu, bizi gururlandıran, düşündükçe içimizde sıcacık duygular yaratan bir konuydu” diye konuştu. 

 300 KADIN ÜYE VAR
Meslek örgütlerine bağlı bin üyeden 300 üyenin kadından oluştuğunu kaydeden Sucu, “Üreten, emek veren, alın teri ile kazanç sağlayan kadınlarımız ve annelerimizdir. Annelerimiz hayatta bizleri doğuran büyüten öğreten ve yol gösterendir. Bu anlamda Kadın hayatımızın her alanında var olmalıdır. Çalışan ve ticaret hayatında üretken olan kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Hepinize, anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

ODA BAŞKANLARI VE EŞLERİYLE KATILDI
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Adlıhan Dere ve Eşi Figen Dere, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Sarı, Taylan Dikmen, Antalya Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, önceki dönem Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Velican, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Şahin Aba, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı, Mermerciler Odası Başkanı Fatih Doruklu, Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, Sütçüler Odası Başkanı Bahattin Ekin, Börekçiler Odası Başkanı Hüseyin Şimşek,Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, Konfeksiyoncular Odası Başkanımız Yusuf Kurul, Mobilyacılar Odası Başkanı İbrahim Kılıç, Biriketciler Odası Başkanı Ali Osman Kaplan katıldı. Tüm davetliler etkinliğe anneler günü olması nedeniyle eşleriyle katılım sağladı.

YILIN ANNESİ PLAKETİ VERİLDİ
Oda Başkanları SMA hastası Eflinsu Tural’a destek için Renkli balonlar gökyüzüne uçuruldu. Yaşadığı güçlüklere göğüs geren ve her meslek alanında kadının var olduğunu hissettirdiği için kadın üyelerden Nilay Akcan’a Antalya Esnaf Odaları Birliği tarafından yılın annesi unvanı verildi. Akcan, erkeklerin bile yapmakta çoğu zaman zorlandığı camcılık mesleğini icra ettiğini ve eşinden mesleği alarak güçlükleler rağmen devam ettirdiği kaydedildi.  Esnaflıkta kadının gücünü, azmini, sabrını hissettirmesi nedeniyle Nilay Akcan sahneye davet edilerek plaket verildi.

ETKİNLİKLER VE ÇEKİLİŞLER YAPILDI
Program kapsamında, Anneler Günü Şiiri okundu. Psikolog Melisa Oral’ın sunumuyla Anne'nin Ticaret Hayatındaki Önemi konulu söyleşi gerçekleştirildi. Kader Akmaya sahne olarak şarkılar seslendirdi. Kafsem Sahne Sanatları (Kafkas ve Zeybek Bıçak Arası) dans gösterileri yapıldı. Müzisyen İlyas Manav müzik dinletisi ila program tamamlandı.Ayrıca programda çekilişler yapıldı. Çekilişlerde, “5 Kişiye Begüm Bostan Beauty Cilt Bakımı, 4 Seans Diyetisyen Fatma Altıntaş Kaplan İle Zayıflama ve Sağlık, 3 Aylık Oxygen Fitness İle Fitness Aboneliği, Psikolog Melis Şen İle Çözüm Odaklı Terapi (Çocuklara), 1Yıllık Ateş Yabancı Dil Kursu İle Kurs (Öğrenciler İçin Geçerlidir.),  6 Saat Fd Kültür Sanat Eğitim Kursu İle Halk Oyunları Eğitimi Dans Programı * 4 Kişilik Kepez Cafe Blanka Kahvaltı, 10 Kişiye Ant Dekor E-Ticaret'den Ev Tekstili Ürünleri,  2 Gece 2 Kişilik Geyikbayırı Rıdo Camping Camping Konaklama * 2Gece 2 Kişilik Lara Luna Hotel Otel Konaklama,  4 Kişilik Geyikbayın Alpstar Restaurant Kahvaltı, 8 Seans Psikolog Melisa Oral İle Terapi (Yetişkinlere),  8 Saat (1 Ay) Katre Eğitim Mat Pilates Eğitimi, 1.000 TL Değerinde Karya Davetiyeden Davetiye Kuponu, 1 Kişiye Hera Organizasyon İle Doğum Günü Organizasyonu, 1 Kişiye Efsali Otel'den Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik” verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.