• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 14 Ekim 2020 16:38

MHP Manavgat’tan Başkan Sözen’e Ziyaret

MHP Manavgat’tan Başkan Sözen’e Ziyaret
Yapılan ilçe kongresiyle yeniden başkanlığa seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

 

Yapılan ilçe kongresiyle yeniden başkanlığa seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı NoomanEnhoş ve yeni yönetim kurulu üyeleri,

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Side Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Enhoş ve yönetimini büyük bir nezaketle kapıda karşıladı. MHP Manavgat İlçe Başkanı NoomanEnhoş, yeni yönetimlerini tanıtmak amacıyla bir süredir resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi.

Enhoş, Manavgat’ın geleceği için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek NoomanEnhoş’a ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Sözen, “MHP İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Sayın Enhoş’a ve değerli yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum. Kentimizin geleceği için tüm sivil toplum örgütlerinin büyük önemi olduğuna inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışırsak çok daha güçlü olacağımızı düşünüyorum. Nazik ziyaretleriniz bizi çok memnun etti. Size ve tüm yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.