KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 11 Temmuz 2024 11:47

MISS MEDITERRANEAN 23 YAŞINDA

MISS MEDITERRANEAN 23 YAŞINDA

AY-ÇA Estetik Ana sponsorluğunda bu yıl 23.’sü düzenlenecek olan  Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının 23.yıl kutlama partisi ve  pasta kesme töreni Lara World Hotel’de düzenlendi.     

    Halen Lara World Hotel’de kampları devam eden Kraliçe adayları Yarışma sponsorlarından Aktur Park içerisinde bulunan Ahtapot ve gondola binerek eğlenceli dakikalar geçirdiler. Daha sonra güzeller, organizasyon yetkilileri ve Lara World Hotel yetkilileri 23.yıl kutlaması için hotelin havuz başında pasta keserek Miss Mediterranean yarışmasının 23.yılını kutladılar.
    23 yıldır geleneksel bir şekilde Miss Mediterranean Güzellik yarışmasını düzenlediklerini ve destek veren sponsor firmalara teşekkür ettiğini belirten yarışma organizatörü Ali Bulut, belirli bir çizgide ve her yıl çıtamızı yükselterek Miss Mediterranean’ı Türkiye’nin markası haline getirdik sevinçliyiz ve 23.yılımızın gururunu yaşıyoruz dedi.
  BÜYÜK  FİNAL  14  TEMMUZ'DA …
          Tanıtım Production tarafından Bu yıl 23.’sü düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının finali 14 Temmuz 2024 tarihinde Ramada Plaza Hotel gala salonunda  gerçekleşecek. Final gecesine Ünlü Top Model ve oyuncu Tuğçe Aral  jüri üyesi olarak katılacak ve şarkılarıyla geceye renk katacak.