• imsa
GÜNDEM Haber Girişi : 03 Eylül 2024 09:49

Narin'in amcasının ilk ifadesi ortaya çıktı

Narin'in amcasının ilk ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAKAN TUNÇ: DAĞ TAŞ ARANIYOR AMA HENÜZ BULUNAMADI

Amcanın neden tutuklandığına dair canlı yayında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç "Narin'e ilişkin dağ taş aranıyor ama maalesef henüz bulunamadı. Adli tıp incelemeleri sonucunda, bulunan izlerin kime ait olduğuna dair net bir belirleme yapılamadı.

Narin'in amcası gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor. Bu aşamada bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasında bulunan örneklerle eşleşti ve bu doğrultuda tutuklama gerçekleşti. Asıl temennimiz Narin'in canlı olarak bulunması" ifadelerini kullandı.

"NARİN'İ ARAMA ÇALIŞMALARINA DA KATILDIM"

 Türkiye'nin konuştuğu olayda amca S.G.'nin ilk ifadesiyle ilgili bilgi verdi. Amca S.G.'nin Narin'in babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği iddia edilmişti. İddiaları yalanlayan amcanın, Narin'i arama çalışmalarına katıldığını da söylediği öğrenildi.