• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 03 Kasım 2020 10:01

Operada Büyülü Sesler Dinlemeye Davetlisiniz

Operada Büyülü Sesler Dinlemeye Davetlisiniz
Şef Mahir Seyrek yönetimindeki Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu,“Seslerin Büyüsü” konseri ile 05 Kasım Perşembe akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Şef Mahir Seyrek yönetimindeki Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu, opera ve operet sevenlerin yakından tanıdığı G. Verdi, E. Kalman, F. Lehar ve G. Bizet gibi bestecilerin eserlerinden seçkin örneklerin piyanist Metin Kiper eşliğinde seslendirileceği “Seslerin Büyüsü” konseri ile 05 Kasım Perşembe akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak.

 

Şen Dul, Çardaş Prensesi, Hoffmann’ın Masalları, La Traviata ve Carmen eserlerinin en bilinen parçalarının seslendirileceği konserde Müge Yıldıran, Arzu Aydoğdumu, Gizem Şener, Seçil Eyilikeder, Tuğçe Oğuzülgen, Atay Ergezen, Burak Pektaş ve Onur Aspaslan solist olarak sahne alacak.

 

Fiyatları 20 ile 35 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com  internet adresinden de temin edilebilir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.