• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 26 Ocak 2024 10:23

Ortak aday çıkartacaklar

Ortak aday çıkartacaklar

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin adayları hızla belirleniyor. Geçtiğimiz aylarda yerel seçimlere kendi adayları ile gireceğini açıklayan Saadet Partisi ile Gelecek Partisi arasında yapılan görüşmeler sonucundan ortaklık çıktı.

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi arasında yapılan görüşmelerde 100 bölge için ortak aday çıkarma kararı alındı. Bu noktalardan bir tanesi de Antalya'nın Alanya ilçesi oldu. 

ALANYA'DA GELECEK ADAYINA DESTEK

Gelişmeler hakkında bilgi veren Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, "Saadet Partisi ile Gelecek Partisi Genel Merkezleri bazında yapılan görüşmeler neticesinde bazı bölgelerde ortak aday ile girilmesi noktasında fikirbirliğine varılmış durumda. Halen de görüşmeler devam ediyor. Antalya'da da bizler Saadet Partisi olarak Gelecek Partisi adayı eski İl Başkanı Mevlüt Demir lehine çekilmiş bulunuyoruz. Yani Alanya'da seçimlere Gelecek Partisi logosu ve çatısı altında seçimlere girelecek Saadet Partisi Mevlüt Demir'i destekleyecek" açıklamasında bulundu.

18 İLÇEDE SAADET DESTEĞİ

Yapılan görüşmelerin sürdüğüne işaret eden Ramazan Düzen, "Genel Merkez bazında olduğu gibi il bazında da bizler görüşmeler yapıyoruz. Şu an için Alanya dışında Gelecek Partisi adayı haricinde desteklediğimiz nokta yok. Diğer 18 ilçede Saadet Partisi logosu ve çatısı altında seçimlere girelecek gibi duruyor. Antalya ile ilgili başka bir alınan karar şu an için yok" dedi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK